Artikel

Pipa HDPE kanggo Standar Banyu ISO 4427 Standar

2018-11-14

Pipa HDPE / HDPE pipa fittings / HDPE fusion fusion / HDPE electrofusion fittings


Info Dhasar

  • Bahan:HDPE

  • Spesifikasi:Dn20-1000 kanggo pipa HDPE, DN20-800mm kanggo fittings pipa HDPE (DN20-630mm kanggo fittings elektrofusi HDPE, DN63-800mm kanggo fusion HDPE bokong)

  • Merek dagang:SUNPLAST

  • Kode HS:3917210000 kanggo pipa HDPE, 391740000 kanggo pipa HDPE fittings / HDPE fusion fusion / HDPE electrofusion fittings

  • SDR: SDR11, SDR13.6, SDR17, SDR21 & SDR26 kanggo pipa HDPE, SDR11 & SDR17 kanggo fittings pipa HDPE / HDPE fusion fusion / HDPE electrofusion fittings

  • Kekandelan:2.3-59.3mm

  • Papan Asal:China (Daratan)

  • Ngundhuh port:Ningbo utawa Shanghai


Katrangan Produk

Pipa HDPE kanggo pasokan banyu


Aplikasi:

Pipa HDPE kita akeh digunakake ing lapangan kayata banyu lan banyu got, pengerukan, transportasi, perlindungan lingkungan, lan industri kimia dll.

Kinerja unggulan:
1. Umur layanan sing dawa: Kanthi suhu lan tekanan, pipa PE bisa digunakake luwih saka 50 taun.

2. Resistensi banget kanggo kemampuan korosi: Kajaba sawetara oksidan sing kuwat, bisa ngatasi erosi macem-macem jinis media kimia, ora ana korosi elektrokimia.

3. Kapabilitas transportasi sing apik banget: Sisih pipa PE sing alus lan duwe abrasi lan resistensi uwuh. Kekasaran absolut k = 1.01mm lan "k" ora bakal owah suwe.

4. Kapabilitas sendi sing bisa dipercaya: Intensitas sambungan las pipo PE ing ndhuwur pipa kasebut dhewe. Antarmuka ora bakal pedhot amarga pamindhahan lemah utawa beban urip.

5. Keandalan keamanan sing dipercaya: pipa HDPE nduweni kemampuan anti-retak sing kuat lan ora gampang retak.

6. resistensi sing luwih apik kanggo kemampuan geger otak: pipa HDPE duwe kateguhan sing dhuwur lan bisa nahan pengaruh sing kuat. Tekanan barang sing abot ora bakal nyebabake pipa rusak.

7. Kateguhan sing kuat: Pipa HDPE minangka jinis pipa sing nduweni ketangguhan sing dhuwur sing ngilangi tingkat pemanjangan umume ngluwihi 500% lan nduweni kemampuan sing kuat kanggo adaptasi karo pamekaran pipa sing ora rata.

8. Keluwesan sing apik: pipa HDPE bisa gampang diganti miturut syarat konstruksi. Pipa diameter cilik kasedhiya kanggo diwenehake ing koil.

9. Biaya instalasi luwih murah: Bobot ringan, gampang ngatasi lan nginstal, teknik las sing gampang lan ora dibebasake amarga dialsamake nyebabake biaya konstruksi sing murah.



Parameter Teknis

All of Pipa HDPE / HDPE pipa fittings / HDPE fusion fusion / HDPE electrofusion fittings can fully comply with ISO4427 standard, with technical parameters as follows:


Nomer

Test Barang

 Requirements

1

Surface rampung check

       Smooth, no ngalahakect

 

2

        Dimensi check

Minangka standar ISO4427

3

Elongation At Break

350%

4

Pembalikan longitudinal Ing 110â „ƒ, 1 jam

3% (ora ana pengaruh ing permukaan)

5

Wektu induksi oksidasi ing 200â "ƒ

20min.

6

Tingkat aliran leleh / MFR ing suhu 190â "ƒ, 5KGS, 10 menit.

Pangowahan MFR kanthi nggunakake ± 20%

7

Kekuwatan hidrolik ing 20â "ƒ, 12,4Mpa nganti 100 jam

Ora ana kegagalan sajrone periode tes

8

Kekuwatan hidrolik ing 80â „ƒ, 5.4Mpa kanggo 165h

Ora ana kegagalan sajrone periode tes


Hubungi kita

Contact Sunplast company for more details of Pipa HDPE / HDPE pipa fittings / HDPE fusion fusion / HDPE electrofusion fittings