Artikel

Pipa Pex-Al-Pex kanthi Tumpang / Laser Gandheng Kanggo Pasokan Banyu

2018-11-14
Info Dhasar
  • Bahan:PEX-Al-PEX

  • Ukuran: 1216, 1418, 1620, 2026, 2632

  • Werna: putih, abang utawa kuning.

  • Merek dagang:SUNPLAST

  • Spesifikasi:CE / ISO

  • Asal:Zhejiang

  • Kode HS:39172100




Katrangan Produk

PEX mirip banget karo tampilan polietilen nanging, amarga ana hubungane silang, dadi bahan termoset, mula ora lebur. Luwih fleksibel lan gampang digulung.

PEX disetujoni ing kabeh kode pipa model Amerika Utara kanggo sistem distribusi banyu panas lan adhem.


Pipa PEX-AL-PEX uga diarani pipa MCLP, kalebu limang lapisan. Lapisan njaba & batin yaiku PEX, lapisan tengah yaiku aluminium, ing antarane lapisan PEX & aluminium yaiku lapisan perekat.


Pipa PEX-AL-PEX duwe kapitalisasi korosi lan tahan kimia plastik lan kapasitas tekanan logam kanthi laminasi lapisan aluminium ing antarane lapisan plastik. Tabung sing diasilake ora bisa korosi, bisa ditekuk kanggo stabilitas bentuk, fleksibel, lan nolak sebagian besar asam, solusi uyah, alkali, lemak, lan minyak.

Pipa MLCP (pipa PEX-AL-PEX utawa PERT-AL-PERT) digunakake ing pipa perumahan lan komersial lan layanan tekanan ing sistem udara lan kompresi udara kompresi.


Ningbo Sunplast Pipe Co., Ltd wis dadi pabrikan profesional & eksportir pipa PEX-AL-PEX luwih saka 10 taun. Pipa merek SUNPLAST PEX-AL-PEX wis ngekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad. Perusahaan SUNPLAST nampi para pelanggan saka jagad iki kanggo tuku pipa PEX-AL-PEX sing paling apik ing kabeh wektu.