Artikel

Pipa HDPE Fitting Siku 90 Gelar

2018-11-14

Fitting HDPE Butt Fusion / HDPE pipa


Info Dhasar

  • Teknik:Cetakan Injeksi

  • Werna:Ireng

  • Jinis sambungan:Fusion Butt

  • Standar Eksekutif:En 12201-3: 2003, En 1555-3: 2002, ISO4427

  • Tekanan normal:PN16 & PN17

  • Peralatan Produksi:65 set

  • Periode Garansi:15 Taun

  • Spesifikasi:63-800mm

  • Kode HS:3917400000

  • Sambungan:Fusion Butt

  • Kode Kepala:Babak

  • Bahan:PE100, PE80

  • Sertifikasi:ISO9001-2008, CE, BS6920

  • Jeneng:HDPE fusion fusion / HDPE fittings pipa

  • Aplikasi:Gas, Banyu, Minyak lsp.

  • Suppier Bahan:Sinopec, Basell, Sabic, Borouge lsp

  • SDR:SDR11 & SDR17

  • Jangka Urip:50 Taun

  • Merek dagang:SUNPLAST

  • Asal:China (Daratan)

Katrangan Produk


HDPE Butt Fusion Fittings
/ Perlengkapan pipa HDPE kanggo banyu & gas



Kauntungan saka Chuangrong:
1. MOQ Kurang
2. Pangiriman cepet
3. Rega kompetitif sing dhuwur
4. Layanan sing Apik

JENIS UKURAN (MM)
BF END CAP 63 ~ 630
BF CROSS FITTING 63 ~ 800
BF REDUCING TEE 75 * 50 * 75 ~ 710 * 800 * 710
BF TEE EQUAL 63-800mm
BF REDUCER 63 * 50 ~ 630 * 560
BF Siku 90 derajat; 63 ~ 800
BF Siku 45 derajat; 63 ~ 800
BF STUB END 63 ~ 1200
Ndandani saddle
40 ~ 630mm

1. Iki digunakake kanggo nyambungake pipa HDPE kabeh spesifikasi sing duwe bahan sing padha lan sistem SDR sing padha
2. Fittings pipa HDPE nduweni konektivitas sing dipercaya, kekuatan antarmuka sing dhuwur, kinerja airtight sing apik, lan kinerja las sing stabil.
3. Gampang dipasang lan dioperasikake, lan digunakake kanthi gampang.
4. Ora gampang kena pengaruh perubahan suhu lingkungan utawa faktor manungsa.
5. Kabel pemanasan spiral sing didhelikake sing dikubur ing jero bisa kanthi efektif nolak oksidasi lan karat karat, njamin kinerja las sing stabil.
6. Biaya investasi peralatan lan pangopènan murah.

Kauntungan saka pipa HDPE Fittings:
Bobot entheng
Keluwesan
Ketangguhan
Inert Kimia
Resistensi Abrasi
Lumahing Gamelan
Resistensi retak stres lingkungan
Tahan korosi
Resistensi Frost & rodent
Keamanan higienis
Instalasi gampang & cepet

Hubungi kita

Sunplast wis dadi produsen fittings pipa HDPE / fusion fusion HDPE luwih saka 10 taun.Kabeh perlengkapan HDPE saka Sunplast digawe kanthi kualitas unggul, lan dijamin kualitas 15 taun.


Kanggo rincian liyane babagan perlengkapan HDPE, hubungi kanthi bebas liwat email: [email protected]