Mesin Las Fusion Butler Fusion Manual SPL160-4M
  • Air ProMesin Las Fusion Butler Fusion Manual SPL160-4M
  • Air ProMesin Las Fusion Butler Fusion Manual SPL160-4M
  • Air ProMesin Las Fusion Butler Fusion Manual SPL160-4M

Mesin Las Fusion Butler Fusion Manual SPL160-4M

Mesin Las Fusion Manual SPL160-4M Manual, ukuran las sing kasedhiya saka dn63-160mm, kualitas tinggi dijamin karo 1 taun, wektu layanan awet, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya & pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane!

Model:SPL160-4M

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SPL160-4M Manual Las Fusion Welding Machine Kanggo Pipa HDPE
Pengelasan fusion butt minangka cara welding paling populer kanggo sistem pipa HDPE, lan mesin las fusion bokong minangka mesin industri sing dituntut kanthi akeh kanggo tujuan las.


Mesin las fusion manual SPL160-4M digawe saka telung bagean, kalebu: alat planing (trimmer), plate pemanas, bingkai dhasar.



Fitur

1.Ditrapake kanggo nyambungake PE, PP &. Pipa PVDF lan pipa dipasang ing lokasi konstruksi, lan ing bengkel.

1. Terdiri saka bingkai dhasar, trimmer, Heater, lan dhukungan pemanas & trimmer
2. Plat pemanas dilapisi PTFE sing bisa dicopot kanthi sistem kontrol suhu sing kapisah.
3. Trimmer Listrik kanthi bilah sing bisa dipotong kaping pindho.
4. Digawe saka bahan Aluminium, gampang digawa lan diangkut.
5. Tekanan wiwitan sing sithik mesthekake kualitas pipa las sing dipercaya.
6. Controller Suhu lan Timer, gampang dingerteni wektu lan suhu.

7.Garansi internasional suwene 12 wulan.


Parameter Teknis

Range Las

63-160 (mm)

Variabel suhu

± 3

Pasokan listrik

220V, 50-60HZ

Kekuwatan saka piring pemanas

1KW / 220V

Toleransi las maksimal

0,2mm

Daya alat perencanaan

0,9KW / 220V

Tenaga stasiun hidrolik

-

Total Daya

1,9KW / 220V

Heating plate Max. Temp

300

Bobot umume (kg)

52KGS

Ukuran Clamp: (50),63,75,90,110,125,140,160mm

Ukuran kemasan:sijikasus kayu lapis 77*57* 45 (cm); Total0.2 CBM


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telephsiji: 0086-574-87226883 
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053
Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as siji of the leading manufacturers and suppliers of hdpe butt welding machine in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipment into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: Mesin Las Fusion Manual SPL160-4M, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.