Mesin Las Fusion Butt Fusion Manual SPA250-4M
  • Air ProMesin Las Fusion Butt Fusion Manual SPA250-4M
  • Air ProMesin Las Fusion Butt Fusion Manual SPA250-4M
  • Air ProMesin Las Fusion Butt Fusion Manual SPA250-4M

Mesin Las Fusion Butt Fusion Manual SPA250-4M

Mesin Las Fusion Manual SPA250-4M Manual, ukuran las sing kasedhiya saka dn90-250mm, kualitas tinggi dijamin karo 1 taun, wektu layanan awet, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya & pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane!

Model:SPA250-4M

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SPA250-4M Manual Las Fusion Welding Machine Kanggo Pipa HDPE
Pengelasan fusion butt minangka cara welding paling populer kanggo sistem pipa HDPE, lan mesin las fusion bokong minangka mesin industri sing dituntut kanthi akeh kanggo tujuan las.


Mesin las fusi manual SPA250-4M digawe saka telung bagean, kalebu: alat planing, piring pemanas, bingkai dhasar. Struktur kasebut

HDPE butt welding machine


Fitur

1.Ditrapake kanggo nyambungake PE, PP &. Pipa PVDF lan pipa dipasang ing lokasi konstruksi, lan ing bengkel.

1. Terdiri saka bingkai dhasar, trimmer, Heater, lan dhukungan pemanas & trimmer
2. Plat pemanas dilapisi PTFE sing bisa dicopot kanthi sistem kontrol suhu sing kapisah.
3. Trimmer Listrik kanthi bilah sing bisa dipotong kaping pindho.
4. Digawe saka bahan Aluminium, gampang digawa lan diangkut.
5. Tekanan wiwitan sing sithik mesthekake kualitas pipa las sing dipercaya.
6. Controller Suhu lan Timer, gampang dingerteni wektu lan suhu.

7.Garansi internasional suwene 12 wulan.


Parameter Teknis

Range Las

90-250 (mm)

Variabel suhu

± 3

Pasokan listrik

220V, 50-60HZ

Kekuwatan saka piring pemanas

2KW / 220V

Toleransi las maksimal

0,2mm

Daya alat perencanaan

1KW / 220V

Tenaga stasiun hidrolik

-

Total Daya

3KW / 220V

Heating plate Max. Temp

300

Bobot umume (kg)

78KGS

Ukuran penjepit:90,110,125,140,160,180,200, 225.250mm

Ukuran kemasan:sijikasus kayu lapis 74*54*57 (cm); Total0.23CBM


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telephsiji: 0086-574-87226883 
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053
Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as siji of the leading manufacturers and suppliers of hdpe butt welding machine in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipment into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: Mesin Las Fusion Manual SPA250-4M Manual, Cina, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.