SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine
  • Air ProSPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine
  • Air ProSPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine
  • Air ProSPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine

SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine

SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine, ukuran welding tersedia saka dn63-200mm, kualitas dijamin karo 1 tahun, wektu layanan tahan lama, harga grosir competitive, stock available & amp; pituduh pangiriman sing kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane!

Model:SPA200-4M

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
Welding butt fusion minangka metode welding sing paling populer kanggo sistem pipa HDPE, lan mesin welding buntut fusion yaiku mesin industri sing dituntut sacara wiyar kanggo tujuan welding.


Mesin welding fusion manual SPA160-4M digawe saka telung bagean, kalebu: alat planing, plat pemanas, bingkai dasar. Struktur

HDPE butt welding machine


Fitur

1.Applied to connect PE, PP. Pipa PVDF lan pipa fitting ing situs konstruksi, lan ing bengkel.

1. Dumadi saka pigura Dasar, trimmer, Heater, lan dhukungan saka pemanen
2. Removable PTFE dilapisi plate panas karo sistem kontrol suhu kapisah.
3. Trimmer listrik karo blades nglereni pindho ping pindho.
4. Dadi digawe saka bahan Aluminium, gampang kanggo nindakake lan transportasi.
5. Tekanan wiwitan sing kurang bisa njamin kualitas pipa sing dipercaya saka pipa cilik.
6. Controller suhu lan Timer, gampang ngerti wektu lan temperatur.

7.Warranty internasional kanggo 12 sasi.


Parameter Teknis

Welding Range

63-200 (mm)

Variabel suhu

 ± 3â "ƒ

Power supply

220V, 50-60HZ

Daya plat panas

1.21KW / 220V

Max toleransi welding

â ‰ ¤0.2mm

Piranti alat planing

0.9KW / 220V

Daya mesin hidrolik

-

Total Daya

2.11KW / 220V

Pemanas piring Max. Temp.

300â "ƒ

Sakabèhé bobot (kg)

50KGS

Ukuran Clamp:63,75,90,110,125,140,160,180,200mm

Ukuran kemasan:sijikasus plywood61 * 43 * 46 (cm); Total0.12CBM


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email: [email protected]

[email protected]
Telephsiji: 0086-574-87226883 
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053
24 jam on line contact:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as siji of the leading manufacturers and suppliers of HDPE butt welding machine in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipment into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine, China SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine, China SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Mesin Supplier, SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Mesin Supplier, SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine, SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine pabrik, China SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine pabrik, SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine pabrik, SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine harga, beli SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Mesin, SPA200-4M Manual Butt Fusion Welding Machine digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码