Pompa PN16 PPR
  • Air ProPompa PN16 PPR
  • Air ProPompa PN16 PPR
  • Air ProPompa PN16 PPR

Pompa PN16 PPR

DIN8077 / 8078 Standard PPR Pipe for Water Plumbing & amp; pemanasan, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna hijau / abu-abu / putih untuk pilihan, diprodhuksi dening unggul kualitas sing diwenehake karo 15 taun, paling apik grosir rega & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kami kanggo rincian liyane PPR pipa saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

PPR pipa kanggo pipa banyu.

Pipa lan fitting PPR diprodhuksi saka kopolimer acak polipropilena, sing uga disebut tipe 3.


Ditampilake kanthi banget banget, efektifitas biaya, penerapan lan kauntungan ing safety, PPR pipa lan perlengkapan saiki dianggep minangka bahan pipa sing paling apik kanggo sistem banyu beku (PN10) lan banyu panas (PN20), teknik pemurnian air, sistem pemanasan bawah tanah kanggo lantai kayu , pipa kimia lan liya-liyane. Ing meksa lan kondisi kerja normal, urip sistem pipa bisa nganti paling ora 50 taun.

PPR Pipe PN20.jpg

 

Pipa pipa SUNPLAST diproduksi miturut standar GB / T 18742 domestik kita kanthi ukuran mulai 20mm nganti 110mm, sabanjure uga bisa mematuhi standar DIN8077 / 8078 EN ISO15874. HFS suhu sing pinunjul nganti 95â "ƒ lan HFS tekanan nganti 25 bar nggawe sistem pipa PPR solusi sing ideal kanggo macem-macem aplikasi kalebu:

â € »Jaringan pipa banyu panas lan adhem ing omah lan bangunan komersial.
※ Heating systems. 
â € »Jaringan air dingin ing sistem kahanan hawa, minangka bobot cahya efektif lan pengganti bebas korosi kanggo pipa baja.
à ¢  €  »Transportasi saka sudhut sawetara bahan kimia ing industri.
※ Piping networks for rainwater utilization systems and swimming pools facilities. 
à ¢  €  »Instalasi instalasi udara lan aplikasi industri liyane.

PPR Water Pipe .jpg


Product name

PPR pipe

Ukuran sing kasedhiya

DN20-110mm

Rating tekanan

PN12.5 bar, PN16 bar, PN20 bar, PN25 bar

Material digunakake

High quality PPR raw material

Colors available

Hijau, abu-abu putih, utawa saben request

Standards follow to

GB/T 18742 , DIN 8077/8078, EN ISO 15874

OEM available

Available

Samples available

Ya, sampel sing kasedhiya kanggo jumlah ciliky.

Cara pengepakan

Pipe in bars with 4m length, each package be wrapped by PP bags, or as per request

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

About 10-15 days for a 20ft container, 20-25 days for a 40ft container

Warranty time

15taun kanggo nggunakake normal

Payment term

T/T or LC at sight

Port pamasangan FOB

Ningbo or Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China

 

Spesifikasi Produk:  

PPR Pipe(GB / T 18742, DIN 8077/8078, EN ISO 15874)

S5 / PN12.5bars

S4 / PN16bars

S3.2 / PN20bars

S2.5/ PN25bars

20 ² 2.0

20×2.3

20×2.8

20×3.4

25Ã-2.3

25Ã-2.8

25×3.5

25×4.2

32×2.9

32×3.6

32Ã-4.4

32Ã-5.4

40×3.7

40 4,5

40Â-5.5

40×6.7

50×4.6

50Ã-5.6

50Ã-6.9

50 è-8.3

63×5.8

63Ã-7.1

63×8.6

63×10.5

75×6.8

75×8.4

75Ã-10.3

75 Ã 12.5

90×8.2

90Ã-10.1

90×12.3

90Ã-15.0

110×10.0

110×12.3

110×15.1

110Ã-18.3


Question:  
à ¢  €  "Bisa SUNPLAST PPR Pipa perlengkapan digunakake ing sistem suhu dhuwur banyu?
A: Yes, PPR pipes & fittings can be used at max. 95℃ hot water for 50 years in normal use.

※ Can SUNPLAST PPR pipes be used in underfloor heating systems? 
A: Yes, PPR pipes & fitting have a good performance when they are used for hot water. Thus, they can be used as underfloor heating pipe.

à ¢  €                   Ââ € ™ s bedan utama ing pipo pipa HDPE? Carane aku bisa milih?
A: HDPE pipe made by polyethylene is NOT suitable for hot water supply. PPR pipe can be used at max. 95℃ temperature hot water. 
For piping system for hot water, then PPR pipe is a good choice. Otherwise for cold water, HDPE pipe can do it very well.

 

Contact us 
Contact us freely for any inquiries on our products by following: 
Email:
[email protected]    

           [email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact: 
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-manufacturer


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as one of the leading manufacturers and suppliers of din8077/8078 standard pn16, pn20, pn25 green/white/grey ppr pipe for water plumbing system in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipments into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: Pipa-pompa PN16, Pompa PN16 PPR, Pompa PN16 PPR Pompa, Pompa-pompa PN16 Pompa, Pompa pompa PN16, Pompa pompa PN16, Pompa pompa PN16 Pompa, Pompa PN16 Pompa pompa, PN16 Pompa pompa Pipa, Pipa PP16 PPR digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码