PEX Pipe Kanggo Underfloor Heating
  • Air ProPEX Pipe Kanggo Underfloor Heating
  • Air ProPEX Pipe Kanggo Underfloor Heating
  • Air ProPEX Pipe Kanggo Underfloor Heating
  • Air ProPEX Pipe Kanggo Underfloor Heating

PEX Pipe Kanggo Underfloor Heating

PEX pipa kanggo pemanasan ngisor, ukuran saka dn16-32mm utawa 1/4 & quot; -1 & quot ;, Superior kualitas dijamin karo 15 taun, layanan OEM sing kasedhiya, paling grosir rega sing kasedhiya & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kita kanggo rincian PEX pipa saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

PEX Pipe Kanggo Underfloor Heating

PEX pipa diprodhuksi karo polyethylene crosslinked. Crosslinking ditampa liwat proses kimia sing nambahake ikatan antarane makromolekul kanggo mbentuk struktur sing luwih kompleks tinimbang poliethelin normal. Amarga crosslinking, kinerja polyethylene nemen ditingkatake tetep tetep sifat banget saka thermoplastics.


Pipa pipa SUNPLAST yaiku solusi sing becik kanggo sistem pemanas ruangan, menehi sistem pemanasan sing apik lan efisiensin kanthi nyebapake banyu sing digawe panas saka sumber jantung liwat jaringan pipa. Pipa pemanasan PEX nduweni pagelaran mekanik sing apik banget lan kemampuan kanggo tahan suhu tinggi instan nganti 110â € ƒ. Ing wektu sing padha, pipa SUNEX PEX bisa diprodhuksi dadi gulungan nganti 500 meter, instalasi sing ora efisien ora tau gampang.


PEX Underfloor Heating Pipe.jpg


Jeneng produk

PEX pipa kanggo pemanasan ngisor

Ukuran sing kasedhiya

16Ã-2.0mm, 20Ã-2.0mm, 25Ã-2.5m, 32Ã-3.0mm

Maks. rating tekanan

PN8 bar

Maks. Suhu kerja

95â "ƒ

Material digunakake

PEX-b (Silan Crosslinking PE-Xb pipe, crosslinking yaiku â ‰ ¥ 65%)

Werna kasedhiya

Transparan, putih, abang, biru utawa saben request.

Standar diterusake

ISO 15875, ASTM F876 / 877

Tandha ing pipo

Logo pelanggan bisa dicap

Sampel kasedhiya

Sample kasedhiya kanggo jumlah cilik.

Cara pengepakan

Dicapake ing gulungan karo 50m / 100m / 200m / 300m / 500m. Saben kothak pipa dibalekake ing karton

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 15-20 dina kanggo wadhah 40ft

Warranty wektu

15 taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk
Pipa pemanas SUNPLAST PEX bisa nyedhiyakake saka 16-25mm 1/4â € -1â €, kanthi ukuran tartamtu minangka tindakake:

Standar: ISO 15875

Ukuran

Outer Dia.

Inner Dia.

Tebal Tembok

Packing Legth

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(m / coil)

16Ã-2.0

16

12

2.0

50/100/200/300/500

20 ² 2.0

20

16

2.0

50/100/200

25 è 2,5

25

20

2.5

50/100

32Ã-3.0

32

26

3.0

50/100


Standar: ASTM F876 / 877

Ukuran

Packing Length

(inchi)

(kaki / koil)

1/4 & quot;

10000

3/8 & quot;

10000

1/2 & quot;

300/500/1000

3/4 & quot;

300/500/1000

1 & quot;

300/500/1000


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:[email protected]    

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji manufaktur lan panyedhiya PEX pipa warna kuning kanggo pemanasan underfloor ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: PEX Pipe For Underfloor Heating, PEX Pipe Kanggo Pemanasan Underfloor, PEX Pipa Kanggo Pemanen Underfloor, PEX Pipa Kanggo Pemasok Underfloor Pemanas, PEX Pipa Kanggo Pemasok Underfloor Pemanas, PEX Pipa Untuk Pabrik Pemanasan Underfloor, PEX Pipa Pabrik Pemanas Pabrik, China PEX Pipe Kanggo Underfloor Pemanas Pabrik, PEX Pipa Kanggo Underfloor Pemanas harga, tuku PEX Pipa Kanggo Underfloor Pemanas, Pex Pipa Kanggo Underfloor Pemanas digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码