Pipa PEX 20mm
  • Air ProPipa PEX 20mm
  • Air ProPipa PEX 20mm
  • Air ProPipa PEX 20mm
  • Air ProPipa PEX 20mm

Pipa PEX 20mm

Pipa PEX 20mm, ukuran saka dn16-32mm utawa 1/4 "-1", kualitas Unggul diwenehake kanthi 15 taun, layanan OEM kasedhiya, rega grosir paling kompetitif sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian pipa PEX saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipa PEX 20mm

Pipa PEX diproduksi nganggo polietilen silang. Crosslinking dipikolehi liwat proses kimia sing nambah ikatan antarane makromolekul kanggo mbentuk struktur sing luwih kompleks tinimbang poliethelin normal. Amarga crosslinking, kinerja polietilen saya apik banget kanggo njaga sifat termoplastik sing apik banget.


Pipa SUNPLAST PEX minangka solusi sing cocog kanggo sistem pemanas ngisor, nyedhiyakake sistem pemanas sing unggul, efisien & resik kanthi nyebarake banyu panas saka sumber jantung liwat jaringan pipa. Pipa pemanas PEX nduweni performa mekanik sing apik banget lan kemampuan kanggo tahan suhu dhuwur nganti 110 "ƒ". Sanalika, pipa SUNPLAST PEX bisa diproduksi dadi kumparan nganti 500 meter, instalasi sing efisien & tanpa repot durung nate gampang banget.


PEX Underfloor Heating Pipe.jpg


Jeneng produk

PEX pipa kanggo dadi panas ing ngisor lantai

Ukuran kasedhiya

16 × 2.0mm, 20 × 2.0mm, 25 × 2.5m, 32 × 3.0mm

Maks. rating tekanan

PN8 bar

Maks. Suhu kerja

95â „ƒ

Bahan sing digunakake

PEX-b (Silan Crosslinking PE-Xb pipa, crosslinking yaiku â ‰ ¥ 65%)

Werna kasedhiya

Transparan, putih, abang, biru utawa saben panjaluk.

Standar tindakake kanggo

ISO 15875, ASTM F876 / 877

Tandha ing pipa

Logo pelanggan bisa dicap

Sampel kasedhiya

Sample kasedhiya kanthi jumlah sithik.

Cara ngemas

Dikemas ing koil kanthi 50m / 100m / 200m / 300m / 500m. Saben kumparan pipo ana ing karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 15-20 dina kanggo wadhah 40ft

Wektu Warranty

15 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk
Pipa pemanas SUNPLAST PEX bisa disedhiyakake saka 16-25mm & 1/4 € -1â €, kanthi ukuran tartamtu kaya ing ngisor iki:

Standar: ISO 15875

Ukurane

Dia njaba.

Inner Dia.

Tembok Kandel

Packing Legth

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(m / koil)

16 × 2.0

16

12

2.0

50/100/2002/300/500

20 × 2.0

20

16

2.0

50/100/2002

25 × 2,5

25

20

2.5

50/100

32 × 3.0

32

26

3.0

50/100


Standar: ASTM F876 / 877

Ukurane

Dawa Paket

(inci)

(kaki / koil)

1/4 "

10000

3/8 "

10000

1/2 "

300/500/1000

3/4 "

300/500/1000

1 "

300/500/1000


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:[email protected]    

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, liwat pangembangan luwih saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya pipa PEX warna kuning kanggo dadi panas ing lantai ngisor ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa PEX 20mm, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.