DIN8077 PPR Pipe
  • Air ProDIN8077 PPR Pipe
  • Air ProDIN8077 PPR Pipe
  • Air ProDIN8077 PPR Pipe

DIN8077 PPR Pipe

DIN8077 / 8078 Standard PPR Pipe for Water Plumbing & amp; pemanasan, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna hijau / abu-abu / putih untuk pilihan, diprodhuksi dening unggul kualitas sing diwenehake karo 15 taun, paling apik grosir rega & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kami kanggo rincian liyane PPR pipa saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

PPR pipa kanggo pipa banyu.

Pipa lan fitting PPR diprodhuksi saka kopolimer acak polipropilena, sing uga disebut tipe 3.


Ditampilake kanthi banget banget, efektifitas biaya, penerapan lan kauntungan ing safety, PPR pipa lan perlengkapan saiki dianggep minangka bahan pipa sing paling apik kanggo sistem banyu beku (PN10) lan banyu panas (PN20), teknik pemurnian air, sistem pemanasan bawah tanah kanggo lantai kayu , pipa kimia lan liya-liyane. Ing meksa lan kondisi kerja normal, urip sistem pipa bisa nganti paling ora 50 taun.

Pipa PPR PN20.jpg

 

Pipa pipa SUNPLAST diproduksi miturut standar GB / T 18742 domestik kita kanthi ukuran mulai 20mm nganti 110mm, sabanjure uga bisa mematuhi standar DIN8077 / 8078 EN ISO15874. HFS suhu sing pinunjul nganti 95â "ƒ lan HFS tekanan nganti 25 bar nggawe sistem pipa PPR solusi sing ideal kanggo macem-macem aplikasi kalebu:

â € »Jaringan pipa banyu panas lan adhem ing omah lan bangunan komersial.
â € »Sistem pemanasan.
â € »Jaringan air dingin ing sistem kahanan hawa, minangka bobot cahya efektif lan pengganti bebas korosi kanggo pipa baja.
à ¢  €  »Transportasi saka sudhut sawetara bahan kimia ing industri.
â € »Piping jaringan kanggo sistem pemanfaatan banyu udan lan fasilitas kolam renang.
à ¢  €  »Instalasi instalasi udara lan aplikasi industri liyane.

PPR Water Pipe .jpg


Jeneng produk

Pipa PPR

Ukuran sing kasedhiya

DN20-110mm

Rating tekanan

PN12.5 bar, PN16 bar, PN20 bar, PN25 bar

Material digunakake

Kualitas bahan mentah PPR

Werna kasedhiya

Hijau, abu-abu putih, utawa saben request

Standar diterusake

GB / T 18742, DIN 8077/8078, EN ISO 15874

OEM sing kasedhiya

Kasedhiya

Sampel kasedhiya

Ya, sampel sing kasedhiya kanggo jumlah ciliky.

Cara pengepakan

Pipa ing bar kanthi 4m dawa, saben paket dibungkus nganggo tas PP, utawa saben request

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

Kira-kira 10-15 dina kanggo wadhah 20ft, 20-25 dina kanggo wadhah 40ft

Warranty wektu

15taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China

 

Spesifikasi Produk:  

Pipa PPR (GB / T 18742, DIN 8077/8078, EN ISO 15874)

S5 / PN12.5bars

S4 / PN16bars

S3.2 / PN20bars

S2.5 / PN25bars

20 ² 2.0

20A-2.3

20Ã-2.8

20Ã-3.4

25Ã-2.3

25Ã-2.8

25 nganti 3,5

25Ã-4.2

32 è-2,9

32 nganti 3,6

32Ã-4.4

32Ã-5.4

40 nganti 3,7

40 4,5

40Â-5.5

40Ã-6.7

50Ã-4.6

50Ã-5.6

50Ã-6.9

50 è-8.3

63Ã-5.8

63Ã-7.1

63Ã-8.6

63Ã-10.5

75Ã-6.8

75a-8.4

75Ã-10.3

75 Ã 12.5

90Ã-8.2

90Ã-10.1

90Ã-12,3

90Ã-15.0

110Ã-10.0

110Ã-12.3

110Ã-15.1

110Ã-18.3


Pitakonan: 
※ Could SUNPLAST Pipa PPRs & fittings be used at high temperature water systems? 
A:Yes, Pipa PPRs & fittings can be used at max. 95℃ hot water for 50 years in normal use.

※ Can SUNPLAST Pipa PPRs be used in underfloor heating systems? 
A: Yes, Pipa PPRs & fitting have a good performance when they are used for hot water. Thus, they can be used as underfloor heating pipe.

※ What’s the main difference between HDPE pipe & Pipa PPR? How can i make a choice? 
A: HDPE pipe made by polyethylene is NOT suitable for hot water supply. Pipa PPR can be used at max. 95℃ temperature hot water. 
For piping system for hot water, then Pipa PPR is a good choice. Otherwise for cold water, HDPE pipe can do it very well.

 

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact: 
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuk terkemuka lan panyedhiya din8077 / 8078 standar pn16, pn20, pn25 ijo / putih / grey ppr pipa kanggo sistem pipa banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: DIN8077 PPR Pipe, China DIN8077 PPR Pipe, China DIN8077 PPR Pipe, China DIN8077 PPR Pipe, China DIN8077 PPR Pipe, China DIN8077 PPR Pipe, DIN8077 PPR Pipe, DIN8077 PPR Pipe Pipe, DIN8077 PPR Pipe digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码