Brass Press Elbow Fittings For PEX-AL-PEX Multilayer Pipe

Brass Press Elbow Fittings For PEX-AL-PEX Multilayer Pipe

Brass Press Elbow kanggo PEX-AL-PEX Multilayer Pipe, ukuran sing kasedhiya: 16mm, 20mm, 25mm & amp; 32mm. Kualitas unggul & amp; harga grosir paling apik, pengiriman cepet sing kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane Kuningan Pencet Sikut saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk


KuninganPencet Elbow Fittings For PEX-AL-PEX Multilayer PipePEX-AL-PEX PRESS FITTINGS

Fitting kompresi kuningan, uga dikenal minangka fitting screw kuningan, minangka fitting paling populer sing digunakake kanggo pipa multilayer utawa pipa PEX-AL-PEX. Fitting bisa gampang dipasang, ora ana alat khusus sing dibutuhake, mung loro spanner open-end sing bisa rampung. Ing jero loro EPDM O-ring menehi sesak banyu sing sampurna.


SUNPLAST bisa nyedhiyakake ukuran kompresi kuningan sing ukurane 16mm nganti 32mm, kalebu siklus kompresi, tee, kopling lanang lan wadon, ngurangi kopling lan tee, sikil piring tembok, dll.


Jeneng produk

Kuningan Tekan siku perlengkapan pipa PEX-AL-PEX

Rating tekanan

PN16 bar

Material digunakake

Bahan tembaga kualitas dhuwur, kayata CW617, 58-2, CW602N, DZR, C48600, lan liya-liyane.

Werna kasedhiya

Kuningan nikel utawa kuningan asli

Standar diterusake

ASTM F 1281/1282, EN ISO21003

Markings

Ora bisa.

Sampel kasedhiya

Ya, sampel sing kasedhiya kanggo jumlah cilik.

Cara pengepakan

Kanggo dikemas ing karton

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

Bab 15-20 dina kanggo wadhah 20ft, 30-35 dina kanggo wadhah 40ft

Warranty wektu

15 taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk

Kuningan Sabuk fitting kanggo pipa PEX-AL-PEX bisa disedhiyakake saka 16mm nganti 32mm, kanthi tembaga pungkasan nikel utawa kuningan asli:

ProductJeneng

Spesialfication

KuninganPencet Elbow Fittings

KuninganPress Elbow

L16Â-16

L20Ã-20

L25Ã-25

L32Ã-32


Pengiriman

Pipa multilayer SUNPLAST PEX-AL-PEX wis ngekspor menyang luwih saka 15 negara wilayah ing donya, kita wis mbangun hubungan bisnis apik karo pelanggan. Thanks kanggo layanan sing paling apik, kabeh pelanggan seneng karo kita.

      


      


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuksi terkemuka lan pemasok warna kuning PEX-AL-PEX pipa fitting multilayer ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Kuningan Tekan Sikat Pipa Untuk PEX-AL-PEX Pipa Multilayer, Kuningan Kuningan Tekan Sikat Pex-AL-PEX Multilayer Pipe, Kuningan Tekan Sikat Pipa-PEX-AL-PEX Multilayer Pipe supplier, Kuningan Tekan Sikat Pipa -PEX Multilayer Pipe Pabrik, Kuningan Tekan Elbow Fittings PEX-AL-PEX Pabrik Pipa-kuningan, Kuningan Press Elbow Fittings Untuk PEX-AL-PEX Pabrik Pipe Multilayer, China Kuningan Press Elbow Fittings Untuk PEX-AL-PEX Multilayer Pipe Brass Press Elbow Fittings For PEX-AL-PEX Multilayer Pipe, Brass Press Elbow Fittings For PEX-AL-PEX Pipe-Fittings For PEX-AL Brass Press Elbow Fittings Kanggo PEX-AL-PEX -PEX Multilayer Pipe digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码