Kuningan Pencet Tee Wanita Kanggo Pipa Multilayer PEX-AL-PEX

Kuningan Pencet Tee Wanita Kanggo Pipa Multilayer PEX-AL-PEX

Brass Press Tee Wanita kanggo Pipa Multilayer PEX-AL-PEX, ukuran sing kasedhiya: 16mm, 20mm, 25mm & 32mm. Kualitas unggul & rega grosir kompetitif paling apik, kasedhiya cepet. Hubungi kita kanggo rincian luwih lengkap Tee Wanita Brass Press saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk


Kuningan Pencet Tee Wanita Kanggo Pipa Multilayer PEX-AL-PEXPEX-AL-PEX PRESS FITTINGS

Perlengkapan kompresi kuningan, uga dikenal minangka perlengkapan sekrup kuningan, yaiku perlengkapan sing paling populer sing digunakake kanggo pipa multilayer utawa pipa PEX-AL-PEX. Perlengkapan bisa dipasang kanthi gampang, ora dibutuhake alat khusus, mung rong spanduk open-end sing bisa ngrampungake. Ring loro EPDM O-ring menehi sesak banyu sing sampurna.


SUNPLAST bisa nyedhiyakake ukuran kompresi kuningan kanthi ukuran 16mm nganti 32mm, kalebu sikut kompresi, tee, kopling pria lan wanita, nyuda kopling lan tee, siku piring tembok., Lsp.


Jeneng produk

Brass Press tee wanita kanggo pipa PEX-AL-PEX

Rating tekanan

PN16 bar

Bahan sing digunakake

Bahan kuningan berkualitas tinggi, kayata CW617, 58-2, CW602N, DZR, C48600, lsp.

Werna kasedhiya

Kuningan berlapis nikel utawa asli

Standar tindakake kanggo

ASTM F 1281/1282, EN ISO21003

Tandha

Ora bisa.

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik.

Cara ngemas

Kanggo dikemas ing karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Udakara 15-20 dina kanggo wadhah 20ft, 30-35 dina kanggo wadhah 40ft

Wektu Warranty

15 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk

Tee Press kuningan wanita kanggo pipa PEX-AL-PEX bisa disedhiyakake saka 16mm nganti 32mm, kanthi tembaga permukaan kuningan berlapis nikel utawa asli:

ProductJeneng

Specification

Kuningan Pencet Tee Wanita


T16 × 1/2 "F × 16

T26 × 3/4 "F × 26

T16 × 3/4 "F × 16

T26 × 1 "F × 26

T20 × 1/2 "F × 20

T32 × 1/2 "F × 32

T20 × 3/4 "F × 20

T32 × 3/4 "F × 32

T26 × 1/2 "F × 26

T32 × 1 "F × 32


Shimen
Pipa multilayer SUNPLAST PEX-AL-PEX wis ngekspor menyang luwih saka 15 negara & wilayah ing saindenging jagad, kita wis nggawe hubungan bisnis sing dawa lan apik karo para pelanggan. Thanks kanggo kualitas unggul & layanan paling apik, kabeh pelanggan seneng karo kita.

      


      


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi pangembangan luwih saka 15 taun, saiki misuwur minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya pipa multilayer PEX-AL-PEX warna kuning ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Brass Press Tee Wanita Kanggo Pipa Multilayer PEX-AL-PEX, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.