800-1200mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro800-1200mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro800-1200mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro800-1200mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro800-1200mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro800-1200mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

800-1200mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

800-1200mm HDPE pipe butt fusion welding machine in manual or hydraulic operation, size available from dn800-1200mm, kualitas tinggi dijamin 5 tahun, tahan lama layanan, harga grosir kompetitif, stock tersedia & amp; pituduh pangiriman sing kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane !!!

Model:SPH1200

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SPH1200 (800-1200) Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

Welding butt fusion minangka metode welding sing paling populer kanggo sistem pipa HDPE, lan mesin welding buntut fusion yaiku mesin industri sing dituntut sacara wiyar kanggo tujuan welding.


Welding machine Hydraulic SPH1200 fusion machine made of four parts, including: planing tools, plate heating, unit hydraulic frame (if hydraulic type), lihat struktur kaya ngisor:

400-630mm HDPE Pipe Butt Welding Machine


Fitur

à ¢  €  »Cocog kanggo butt welding saka plastik pipa lan fitting digawe saka HDPE, PPR lan PVDF ing selokan ing worksite utawa bengkel.
â € »Dumadi saka pigura dhasar, unit hidrolik, alat planing, piring panas, dhukungan kanggo planing alat plag, lan opsional.
â € »Removable PTFE ditutupi panas plate karo dhuwur akurat suhu sistem kontrol;
â € »Alat planing listrik.
à ¢ â, ¬ â "à ¢ â, ¬ â à struktur prasaja, cilik lan alus, user friendly.
à ¢  €  »Tekanan ngisor bisa njamin kualitas welding dipercaya pipa cilik.
à ¢  €                Â>>>>>>>>>>>>>>>>>
â € »Meter tekanan dhuwur akurat lan shockproof nuduhake bacaan luwih cetha.
à ¢  €                                      Â>


Parameter Teknis

Welding Range

800-1200 (mm)

Variabel suhu

 ±7 â "ƒ

Power supply

380V, 50-60HZ

Daya plat panas

21KW / 380V

Max toleransi weldingJointing

â ‰ ¤0.7mm

Piranti alat planing

4KW / 380V

Daya mesin hidrolik

3.0KW / 380V

Total Daya

28KW / 380V

Pemanas piring Max. Temp.

270â "ƒ

Sakabèhé bobot (kg)

2800KGS

Ukuran Clamp: 800,900,1000, 1200mm

Ukuran kemasan:telukasus plywood: 280 * 235 * 205, 150 * 100 * 230, 90 * 70 * 60(cm) ; Total16CBM


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji manufaktur lan supplier HDPE butt mesin welding kanggo pipa hdpe ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: 800-1200mm Hydraulic Entot Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe, Entot Hydraulic China 800-1200mm Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe, Hydraulic Entot China 800-1200mm Fusion Welding Machine Kanggo supplier HDPE Pipe, 800-1200mm Entot Hydraulic Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe supplier, 800-1200mm Entot Hydraulic Fusion Welding Machine Kanggo manufaktur HDPE Pipe, 800-1200mm Entot Hydraulic Fusion Welding Machine Kanggo pabrik HDPE Pipe, Entot Hydraulic China 800-1200mm Fusion Welding Machine Kanggo manufaktur HDPE Pipe, China 800-1200mm Hydraulic Entot Fusion Welding machine Kanggo pabrik HDPE Pipe, 800-1200mm Entot Hydraulic Fusion Welding machine price Pipe HDPE, tuku 800-1200mm Entot Hydraulic Fusion Welding machine Kanggo HDPE Pipe, Entot Hydraulic 800-1200mm Fusion Welding machine Kanggo HDPE Pipe digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码