710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

800-1000mm HDPE pipe butt fusion welding machine in manual or hydraulic operation, available size from dn800-1000mm, high quality warranted with 5 years, durable service time, competitive grosir price, stock available & amp; pituduh pangiriman sing kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane !!!

Model:SPH1000

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SPH1000 (710-1000) Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

Welding butt fusion minangka metode welding sing paling populer kanggo sistem pipa HDPE, lan mesin welding buntut fusion yaiku mesin industri sing dituntut sacara wiyar kanggo tujuan welding.


Mesin welding mesin SPH1000 Hydraulic butt fusion digawe saka patang bagean, kalebu: alat planing, plat pemanas, unit hidrolik frame dasar (yen tipe hidrolik), ndeleng struktur kaya ngisor:

400-630mm HDPE Pipe Butt Welding Machine


Fitur

à ¢  €  »Cocog kanggo butt welding saka plastik pipa lan fitting digawe saka HDPE, PPR lan PVDF ing selokan ing worksite utawa bengkel.
â € »Dumadi saka pigura dhasar, unit hidrolik, alat planing, piring panas, dhukungan kanggo planing alat plag, lan opsional.
â € »Removable PTFE ditutupi panas plate karo dhuwur akurat suhu sistem kontrol;
â € »Alat planing listrik.
à ¢ â, ¬ â "à ¢ â, ¬ â à struktur prasaja, cilik lan alus, user friendly.
à ¢  €  »Tekanan ngisor bisa njamin kualitas welding dipercaya pipa cilik.
à ¢  €                Â>>>>>>>>>>>>>>>>>
â € »Meter tekanan dhuwur akurat lan shockproof nuduhake bacaan luwih cetha.
à ¢  €                                      Â>


Parameter Teknis

Welding Range

710-1000 (mm)

Variabel suhu

 ±7 â "ƒ

Power supply

380V, 50-60HZ

Daya plat panas

17.4KW / 380V

Max toleransi weldingJointing

â ‰ ¤0.7mm

Piranti alat planing

2.5KW / 380V

Daya mesin hidrolik

2.5KW / 380V

Total Daya

22.4KW / 380V

Pemanas piring Max. Temp.

270â "ƒ

Sakabèhé bobot (kg)

1950KGS

Ukuran Clamp: 710,800,900,1000mm

Ukuran kemasan:telukasus plywood: 242 * 204 * 177, 135 * 90 * 213, 85 * 62 * 52(cm) ; Total11.6 CBM


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji manufaktur lan supplier HDPE butt mesin welding kanggo pipa hdpe ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: 710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine For HDPE Pipe, China 710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine For HDPE Pipe, China 710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine For HDPE Pipe supplier, 710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine For HDPE Pipe pemasok, 710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pabrik Pipa, 710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pabrik Pipa, Cina 710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pabrik Pipa, Cina 710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Mesin Kanggo HDPE Pipa Pabrik, 710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipa Price, tuku 710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe, 710-1000mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码