400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe
  • Air Pro400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

400-630mm HDPE pipe butt fusion welding machine in manual or hydraulic operation, available size from dn400-630mm, kualitas dijamin dijamin 5 tahun, tahan lama layanan, harga grosir kompetitif, stock tersedia & amp; pituduh pangiriman sing kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane !!!

Model:SPH630

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

SPH630 (400-630) Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe

Welding butt fusion minangka metode welding sing paling populer kanggo sistem pipa HDPE, lan mesin welding buntut fusion yaiku mesin industri sing dituntut sacara wiyar kanggo tujuan welding.


Welding machine Hydraulic butt fusion SPH630 digawe saka patang bagean, kalebu: alat planing, plat pemanas, unit hidrolik bingkai dasar (yen tipe hidrolik), ndeleng struktur kaya ngisor:

400-630mm HDPE Pipe Butt Welding Machine


Fitur

à ¢  €  »Cocog kanggo butt welding saka plastik pipa lan fitting digawe saka HDPE, PPR lan PVDF ing selokan ing worksite utawa bengkel.
â € »Dumadi saka pigura dhasar, unit hidrolik, alat planing, piring panas, dhukungan kanggo planing alat plag, lan opsional.
â € »Removable PTFE ditutupi panas plate karo dhuwur akurat suhu sistem kontrol;
â € »Alat planing listrik.
à ¢ â, ¬ â "à ¢ â, ¬ â à struktur prasaja, cilik lan alus, user friendly.
à ¢  €  »Tekanan ngisor bisa njamin kualitas welding dipercaya pipa cilik.
à ¢  €                Â>>>>>>>>>>>>>>>>>
â € »Meter tekanan dhuwur akurat lan shockproof nuduhake bacaan luwih cetha.
à ¢  €                                      Â>


Parameter Teknis

Welding Range

400-630 (mm)

Variabel suhu

 ±5â "ƒ

Power supply

380V, 50-60HZ

Daya plat panas

9.2KW / 380V

Max toleransi weldingJointing

â ‰ ¤0.5mm

Piranti alat planing

1.52KW / 380V

Daya mesin hidrolik

1.5KW / 380V

Total Daya

12.22KW / 380V

Pemanas piring Max. Temp.

300â "ƒ

Sakabèhé bobot (kg)

630KGS

Ukuran Clamp:400,450,500,560,630mm

Ukuran kemasan:telukasus plywood168 * 128 * 124, 86 * 116 * 148, 74 * 49 * 62(cm) ; Total4.4 CBM


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji manufaktur lan supplier HDPE butt mesin welding kanggo pipa hdpe ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: 400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe, China 400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe, China 400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipa Pemasok, 400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipe pemasok, 400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pabrik Pipa, 400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipa Pabrik, Cina 400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Untuk HDPE Pipa Pabrik, Cina 400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Mesin Kanggo HDPE Pipa Pabrik, Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipa Pabrik, tuku 400-630mm Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo HDPE Pipa, Hydraulic Butt Fusion Welding Machine Kanggo Pipa HDPE digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码