Warta Perusahaan

Fittings elektrofusi HDPE DN400 / 450 / 500mm Ekspor menyang India

2019-05-23

HDPE Pipa Elektrofusi Fittings dn400 / dn450 / dn500mm Ekspor menyang India


Bubar, kita mung ngemot 2 × 40ft wadhah pipa elektrofusi HDPE dn400 / dn450 / dn500mm kanggo salah sawijining pelanggan sing regane penting ing India.



IngHDPE fittings elektrofusidigawe dening materi PE100 prawan kanthi kualitas paling dhuwur, kasedhiya saka dn20-dn630mm ing SDR11 & SDR17. Perlengkapan wis diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, lan disetujoni dening macem-macem sertifikat.


SUNPLAST dikenal minangka panyedhiya pipa HDPE terintegrasi ing China, lan luwih saka 20 taun ana ing industri kasebut. Sistem pipa kalebu:

Pipa HDPE:Pipa banyu HDPE, Pipa gas HDPE & Pipa pengeruk HDPE

Fittings pipa HDPE:HDPE bokong las, Fitting elektrofusi HDPE, Perlengkapan kompresi PP

Mesin las HDPE:Mesin las HDPE bokong, Mesin las HDPE elektrofusi



Hubungi kita kaya ing ngisor iki yen sampeyan kepengin produk


Ningbo Sunplast Pipe Co., Ltd.
Tambah: Wilayah Industri Luotuo, Distrik Zhenhai, Ningbo, Zhejiang, China
Telp: + 86-574-87226883 | Fax: + 86-574-87467583
Email: [email protected] | Situs web: www.sunplastpipe.com

WhatsApp / Wechat: 0086-15968493053