Warta Perusahaan

Fitting Plastik PE Ireng (Elektrofusi)

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: 25-630mm

  • Wangun: Podo

  • Sudut: 125,90,60,45 lsp.

  • Teknik: Mould Injeksi

  • Werna: Ireng

  • Aplikasi: Gas, Banyu, Minyak lsp.

  • Peralatan Produksi: 125 Sets

  • Pemasok Bahan: Sinopec, Basell, Sabic, Borouge lsp

  • Tekanan Nominal: Pn4, Pn6, Pn8, Pn10, Pn12.5, Pn16

  • Jangka Urip: 50 Taun

  • Spesifikasi: 25-630mm

  • Kode HS: 3917400000

  • Sambungan: Elektrofusi

  • Kode Kepala: Babak

  • Bahan: PE80, PE100

  • Sertifikasi: ISO9001-2008, CE, Gmc

  • Merek: SUNPLAST

  • Jinis: Siku, Couplier, Reducer, Tee Equal, Top End etc.

  • Sertifikat: ISO9001-2008, CE, Gmc

  • SDR: SDR33, SDR21, SDR17, SDR13.6, SDR11

  • Periode Garansi: 1 Taun

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: China (Daratan)

Katrangan Produk

HDPE Fittings Elektrofusi


JENIS
UKURAN (MM)
EF COUPLER 20 ~ 630
EF Siku 90 ° 20 ~ 560
EF Siku 45 ° 40 ~ 560
EF REDUCER 25 * 20 ~ 500 * 450
EF NGURANGKAN TEE 25 * 20 * 25 ~ 400 * 315 * 400
EF EQUAL TEE 20 ~ 560
EF END CAP 32 ~ 500
EF BRANCH SADDLE 90 * 63 ~ 315 * 160
EF mbenakake SADDLE 90 ~ 315
EF TAPPING SADDLE 90 * 63 ~ 315 * 110
EF STUB END 50-500


Fitur:
1. Iki digunakake kanggo nyambungake pipa kabeh spesifikasi sing duwe bahan sing padha lan sistem SDR sing padha
2. Nduweni konektivitas sing bisa dipercaya, kekuatan antarmuka sing dhuwur, kinerja airtight sing apik, lan kinerja las sing stabil.
3. Gampang dipasang lan dioperasikake, lan digunakake kanthi gampang.
4. Ora gampang kena pengaruh perubahan suhu lingkungan utawa faktor manungsa.
5. Kabel pemanasan spiral sing didhelikake sing dikubur ing jero bisa kanthi efektif nolak oksidasi lan karat karat, njamin kinerja las sing stabil.
6. Biaya investasi peralatan lan pangopènan murah.

Kauntungan saka HDPE Fittings:
Bobot entheng
Keluwesan
Ketangguhan
Inert Kimia
Resistensi Abrasi
Lumahing Gamelan
Resistensi retak stres lingkungan
Tahan korosi
Resistensi Frost & rodent
Keamanan higienis
Instalasi gampang & cepet
SUNPLAST minangka pemasok profesional HDPE Pipe lan perlengkapan wiwit taun 2000, perlengkapan kita kalebu Fittings Elektrofusi, Fitting Butt Fitting, Fitting Socket Fitting, Fitting PE Welded diameter diameter gedhe, Fittings Valves PE Ball, Fitting Transisi PE / Baja lan liya-liyane kalebu Reducer, Coupler, Ngurangi Tee, Tee padha. Tutup Akhir. Cross Tee, Saddles, 45 Siku, 90Elbows, lsp. Tujuane kanggo nyedhiyakake solusi sambungan plastik paling apik kanggo para pelanggan.
Matur nuwun kanggo sampeyan liwat.