Warta Perusahaan

Mesin Las HDPE Pipa Elektrofusi

2019-03-19

Mesin las elektrofusi pipa Sunplast HDPE, kasedhiya kanggo nyedhiyakake rong model:
SPE315-3.5KW cocog kanggo las 20-315mm
SPE630-15KW bisa nyedhiyakake ukuran luwih jembar saka 20 nganti 630mm.


Mesin las elektrofusi pipa Sunplast HDPE kalebu scanner & printer.



Mangga deleng ngubungake:http://www.sunplastpipe.com/SPE315-630-HDPE-Electrofusion-Wâ € |


Kirimake email yen sampeyan kasengsem karo mesin las electrofusion HDPE.

Email: [email protected]

whatsApp / wechat: 0086-15968493053

HDPE Pipe Electrofusion Welding Machine