Warta Perusahaan

Fittings elektrofusi pipa HDPE sing berkualitas

2019-03-14 Author:Kobe Rao

Fitting elektrofusi pipa SUNPLAST HDPE digawe saka bahan PE100 prawan, sing kualitase bisa memenuhi standar EN12201-3.

Kawat tembaga fittings electrofusion pipa HDPE didhelikake, sing bisa ngindhari kawat tembaga saka oksadasi & korosi. Iki bisa njamin stabilitas kinerja las. Jebule dipasang lan jembar ing area las, loro-lorone ujung lan bagean tengah sing nduwe zona pendinginan cukup kanggo nyetop aliran bahan leleh, desain keunggulan iki nggawe gampang dioperasikake ora ana peralatan sing tetep.


Fitting elektrofusi pipa SUNPLAST HDPE bisa disedhiyakake saka 20mm nganti 500mm (20-800mm kanggo kopling elektrofusi) ing SDR17-PN10 & SDR11-PN16.


Kanggo rincian liyane, waca link:http://www.sunplastpipe.com/HDPE-Pipe-Fittings


Yen sampeyan duwe syarat anyar ing fittings elektrofusi pipa HDPE, kirim email ing [email protected] utawa hubungi kami online 24 jam whatsApp: 0086-15968493053


HDPE Pipe Electrofusion coupler  HDPE Pipe Electrofusion 90 degree elbow  HDPE Electrofusion Flange