Warta Perusahaan

HDPE Pipe Fitting

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: 90mm-800mm

  • Sambungan: Las

  • Bahan Baku: Kualitas Tinggi, Virgin PE100 utawa PE 100

  • Standar Internasional: ISO4427, ISO4437, ISO4427 / 4437, DIN8074 / 8

  • Sertifikat: ISO9001, ISO14001, ISO10012, ISO14024

  • Werna: Ireng kanthi Garis Biru utawa Garis Kuning

  • Liyane: Disesuaikan

  • Spesifikasi: GB / T13663.2-2005 (ISO4427)

  • Kode HS: 3917400000

  • Jinis: Podo

  • Bahan: PE100 utawa PE80

  • Suppier Bahan: Sinopec, Basell, Sabic, Borouge lsp

  • Tekanan normal: Pn4, Pn6, Pn8, Pn10, Pn12.5 Pn16, Pn20

  • SDR: SDR33, SDR26, SDR21, SDR17, SDR13.6, SDR11

  • Kekandelan: 2.3mm-81.8mm

  • Merek dagang: SP

  • Asal: China (Daratan)

Katrangan Produk

HDPE Butt las Tee saddle
1. MOQ Kurang
2. Pangiriman cepet
3. Rega kompetitif sing dhuwur
4 Layanan sing Apik

1. Iki digunakake kanggo nyambungake pipa kabeh spesifikasi sing duwe bahan sing padha lan sistem SDR sing padha.
2. Nduweni konektivitas sing bisa dipercaya, kekuatan antarmuka sing dhuwur, kinerja airtight sing apik, lan kinerja las sing stabil.
3. Gampang dipasang lan dioperasikake, lan digunakake kanthi gampang.
4. Ora gampang kena pengaruh perubahan suhu lingkungan utawa faktor manungsa.
5. Kabel pemanasan spiral sing didhelikake sing dikubur ing jero bisa kanthi efektif nolak oksidasi lan karat karat, njamin kinerja las sing stabil.
6. Biaya investasi peralatan lan pangopènan murah.

Kauntungan saka HDPE Fittings:
Bobot entheng
Keluwesan
Ketangguhan
Inert Kimia
Resistensi Abrasi
Lumahing Gamelan
Resistensi retak stres lingkungan
Tahan korosi
Resistensi Frost & rodent
Keamanan higienis
Instalasi gampang & cepet