Warta Perusahaan

Pipa Elektronik Elbow HDPE Pipa Pasokan Banyu

2018-11-15

Info Dhasar

  • Wangun: Podo

  • Sudut: 45 Derajat

  • Materi: PE

  • Sertifikasi: ISO9001

  • .Ukuran: Dn50-Dn630mm.

  • Wektu Pangiriman: 15-20 Dina

  • Asal: Zhejiang China (Daratan)

  • Sambungan: Fusi Elektro

  • Kode Kepala: Babak

  • Kekandelan Tembok: STD

  • Teknik: Mould Injeksi

  • Werna: Warna Ireng utawa Liyane ing Panjaluk.

  • Rincian Kemasan: Karton utawa Khusus

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Spesifikasi: DN50 mmto DN630mm

Katrangan Produk

Siku Elektrofusi Siku 45 Derajat Pipa HDPE Pas kanggo Pasokan Banyu

.......................................... .......................................... .......................................... .


Spesifikasi:

Dn

Ambane las

Paling Dheweke.

Elektroda Dia.

Dn (mm)

L2 (mm)

D (mm)

¦ (mm)

32

45

47

4.7

40

50

55

4.7

50

55

68

4.7

63

63

84

4.7

75

70

100

4.7

90

75

117

4.7

110

82

141

4.7

125

87

156

4.7

160

98

205

4.7

 

HDPE Elektrofusi 45 derajat tikungan
1. MOQ Kurang
2. Pangiriman cepet
3. Jatah rega / kinerja sing dhuwur
4. Layanan
1. Iki digunakake kanggo nyambungake pipa kabeh spesifikasi sing duwe bahan sing padha lan sistem SDR sing padha
2. Nduweni konektivitas sing bisa dipercaya, kekuatan antarmuka sing dhuwur, kinerja airtight sing apik, lan kinerja las sing stabil.
3. Gampang dipasang lan dioperasikake, lan digunakake kanthi gampang.
4. Ora gampang kena pengaruh perubahan suhu lingkungan utawa faktor manungsa.
5. Kabel pemanasan spiral sing didhelikake sing dikubur ing jero bisa kanthi efektif nolak oksidasi lan karat karat, njamin kinerja las sing stabil.
6. Biaya investasi peralatan lan pangopènan murah.

 

Kaluwihan:

1. Antarmuka stabil lan andal.

2. resistensi dampak temputer sing murah banget.

3. resistensi korosif kimia sing apik

4. Urip dawa kanthi resistensi abrasif sing apik.

5. Bend gampang, nyuda biaya instalasi.

6. resistensi aliran cilik