Warta Perusahaan

Fittings Pipa Kompresi PP

2018-11-15

Detail Produk

Katrangan Produk

1. Bahan baku sing apik
2. Pabrik profesional
3. ADAPTER WANITA
4. 0.6-1.6Mpa & 20-110mm
5. Instalasi sing gampang & cepet

Kemasan & Pengiriman
Detail Kemasan: Karton kanggo ekspor
Detail Pengiriman sewulan sawise nampa setoran 30%
Spesifikasi

1. Materi: PP
2. Ukuran: 20 * 1/2 "nganti 110 * 4"
3. Werna: Bule / ireng
4. Standar: DIN
5. Rega paling apik, kualitas apik, pangiriman cepet

Kita bisa nawakake macem-macem jinis produk.

Ukuran: 20mm-110mm. Werna apa wae.

Kita duwe model liyane. Kayata tee, sikut, kopling, adaptor.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca situs web kita.

Yen sampeyan duwe minat, waca sampeyan luwih becik.

ADAPTER WANITA

Kaluwihan:
1) Sehat, netral bakteriologis, sesuai karo standar banyu sing diombe
2) Tahan suhu dhuwur, kekuatan pengaruh sing apik
3) Instalasi sing gampang lan andal, murah biaya konstruksi
4) Properti isolasi panas sing apik banget saka konduktivitas termal minimal
5) Ringan, gampang diangkut lan ditangani, apik kanggo ngirit tenaga kerja
6) Tembok njero sing lancar bisa nyuda tekanan lan nambah kacepetan aliran
7) Isolasi swara (suda 40% dibandhingake karo pipa baja galvanis)
8) Werna cahya lan desain sing apik banget njamin kesesuaian kanggo instalasi sing kapapar lan didhelikake
9) Umume panggunaan dawa banget paling ora 50 taun