Warta Perusahaan

Mesin Las Butt Otomatis kanthi Stasiun Hidrolik

2020-04-24


Info Dhasar

  • Jinis: Las Butt

  • Model: SP-012

  • Kode HS: 85152900

  • Saiki: Saiki Urip

  • Aplikasi: Aerospace

Katrangan Produk

SUNPLAST miwiti produksi mesin fusi lan fittings PE wiwit taun 2000.
Produk disebar ing saindenging jagad.

 

Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing apik banget kanggo pelanggan, lan nggawe garis pipa sing berkualitas. Ayo instalasi luwih gampang lan luwih cepet dadi target.

Kita entuk bathi pelanggan sing paling penting, kualitas produk yaiku garis umur.

Sawise ngekspor luwih saka 8 taun, kita wis akeh kanca lan nggawe hubungan kesehatan ing saindenging jagad. Kita bangga banget yen bisa bebarengan karo kanca-kanca.

SUNPLAST pengin golek mitra liyane, hubungi info liyane lan conto GRATIS kanggo evaluasi.
 

Produk utama kalebu:
1: Rangkaian fittings EF lengkap (Produk sing duwe bathi: Kopling EF nganti 1400mm, sadel EF nganti 2500 * 1000mm, Tuku Tunyuk Cilik)
2: Rangkaian fittings BF lengkap (Produk sing nguntungake: Flange Stub nganti 1600mm kanthi standar sing beda, tee / sikut nganti 630mm, reducer / tutup nganti 1000mm)
3: Rangkaian peralatan toliet lan pawon sing lengkap
4: Mesin campuran fusion lengkap nganti 2000mm (Khusus digawe kanggo pasar Australia lan Afrika Selatan FM225 lan FM355, Produk sing nguntungake: Mesin Fusion Otomatis kanggo industri gas)
5: Jangkauan mesin listrik nganti 1000mm (Operasi Inggris, Rusia, Spanyol)
6: dhukungan lan layanan teknis jaban rangkah.

Kapentingan, pls kontak karo kita. utawa mriksa situs web kita


Definisi Mesin Fusion Butt Otomatis
Proses welding kabeh dileksanakake miturut prosedur sing diprogram ing pusat kontrol. Spesifikasi input pipa operator lan parameter liyane sing gegandhengan, mesin bakal ngrampungake kabeh proses las miturut urutan.
Parameter las kalebu: Suhu Las, Tekanan ing fase las sing beda.
Nganti saiki, isih durung ana cara liya kanggo mriksa kualitas sendi las kajaba operator ngrusak sendi kasebut.
Dadi, kanggo njamin kualitas gabungan, siji-sijine cara yaiku ngetrapake peraturan las kanthi ketat. Mesin fusi bokong otomatis bisa nyuda pengaruhe saka faktor gaweyane manungsa kanthi maksimal.

Kontrol fase las
A: Priksa kanthi otomatis manawa pipa kasebut wis tetep apik.
B: Miwiti panggilingan kanthi otomatis lan rampungake panggilingan.
C: Priksa tekanan awal kanthi otomatis.
D: Ngontrol kanthi otomatis dhuwure loop fusion.
E: Ngontrol wektu panyerepan panas kanthi otomatis.
F: Ngontrol kanthi otomatis wektu njupuk piring pemanas.
G: Ngontrol proses nambah tekanan kanthi otomatis.
O: Ngontrol proses pendinginan kanthi otomatis.

Barang AFM-250 AFM-315
Range Pipa Φ 250-Φ 90 Φ 315-Φ 110
Pasokan Daya 1-phase 220V 1-phase 220V
Daya Heater 1,8KW 2.2KW
Daya Facer 1.1KW 1.1KW
Tenaga Hidrolik 0,75W 0,75W
Total Daya 3,65KW 4,05KW
Lingkungan Temp -10-45 gelar -10-45degree
Pemanas Temp. Munggah 20-30Min 20-30Min
Kisaran tekanan 0.3 ~ 7.6Mpa 0.3 ~ 7.6Mpa
Lumahing Hidrolik 1298mm2 954mm2
Standar TGS D2002China DVS2207-1German ISO11414Internasional