Warta Perusahaan

Pas Pipa Las Weld

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Model NO.<

  • Sambungan: Las

  • Wangun: Podo

  • Kode Kepala: Babak

  • Sudut: 90 Derajat

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: 1/2 "- 80"

  • Asal: Hebei, China

  • Kode HS: 39174000

Katrangan Produk
Standar: ISO4427-3
Kekandelan: Sch10-160
Gelar: 30, 45, 60, 90, 135 lan 180
Aplikasi: Pabrik minyak bumi, kimia lan kertas
Selaras karo standar API, ISO lan CE
Cat: Lukisan minyak ireng
Pengepakan: Ing kasus kayu lan palet utawa disesuaikan
Cat anti-karat + ujung bevel + tes 100%