Warta Perusahaan

Pipa PEX-Al-PEX

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan: PEX-Al-PEX

  • Merek dagang: SUNPLAST / OEM

  • Spesifikasi: STD

  • Asal: China

  • Kode HS: 39172900

Katrangan Produk

1. Kanggo sistem pipa banyu (adhem & panas) / gas, Dumadi saka 5 lapisan:
-Plastik Eksternal / Lem eksternal / Aluminium / Lem internal / Plastik internal

2. Sertifikat sing duwe: CE, ISO

3. Materi: CONSTAB PEX

4. QC: Kalebu inspeksi titik ing jalur produksi, kabeh tes sing dibutuhake saben standar sing rampung ing kamar laboratorium

5. Las tumpang tindih / bokong
-Spec. (mm)
16 * 2.0
18 * 2.0
20 * 2.0
20 * 2.25
25 * 2.5
26 * 3.0
32 * 3.0
40 * 4.0
50 * 4.5
63 * 6.0

6. Wektu timbal: 15-30 dina

7. Mesin utama: Eropa, Asia, Australia

8. Aplikasi:
-Sistem Pipa Banyu & Panas
-Sistem Pipa Gas sing Nggawe
-Ung ngisor Sistem pemanas lantai
-Sistem Pipa Pencocokan Energi-Solar
-Sistem Pipa Industri Bahan Kimia, Bahan Pangan & Bahan Kimia

9. Karakter & Kaluwihan:
-Suhu kerja sing jembar (-10C ~ 95C), resistensi Hi-pressure
-30% aliran luwih akeh tinimbang pipa logam
-50 taun kerja
-No korosif, bebas skala
-Hygiene, ora ana permeabilitas oksigen, ora ana tuwuhing Mikroorganisme
-Tidak murup, ora statis
-Mudah mlengkung nanging ora bisa mandheg
-Bobot entheng, gampang digawa lan disimpen
-Pipa pipa sing cocog nyebabake bocor sithik
-Biji ekonomi.

Sadurunge:

Pipa PPR

Sabanjure:

Pas Pipa Las Weld