Warta Perusahaan

Kuningan Wanita Tee Fitting

2018-11-15

Info Dhasar

  • Sambungan: Wanita

  • SP16-1 / 2: SP16-1 / 2

  • Merek Dagang: Sunplast utawa OEM

  • Spesifikasi: ISO9001

  • Asal: Zhejiang

Katrangan Produk

Kompresi kuningan wanita tee pas digawe saka siji awak kuningan, rong dering o tembaga lan loro kacang kuningan. Werna produk kabeh wernane putih perak, amarga dilapisi nikel sawise mesin. Mung rong ujung pas bisa nyambungake pipa kanthi ukuran sing padha lan utas wanita tengah bisa nyambungake perlengkapan utawa pipa liyane karo utas lanang. Bisa nyambungake telung pipa saka arah sing beda. Proses produksi yaiku forging, shot blasting, pagawean apik, assembling, testing lan packing. Werna kabeh produk yaiku warna kuningan. Iki digunakake kanggo nyambungake pipa pex-al-pex lan pipa pex, saka ukuran 1216 nganti 4050. Iki bisa digunakake kanggo sistem pasokan banyu panas lan adhem lan sistem pemanas sipil. Perlengkapan kompresi gampang dipasang, mung ngencengi nut ing awak, tanpa alat khusus, saengga gampang diganti.

UKURAN: SP16-1 / 2 Nganti SP50-1 / 2.