Warta Perusahaan

Fittings Kompresi 90 Siku PP

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: SP0011

  • Sudut: 90 Derajat

  • Sertifikasi: DIN

  • Merek Dagang: Merek SUNPLAST

  • Asal: China

  • Kode Kepala: Babak

  • Bahan: Plastik

  • Werna: Biru lan Ireng

  • Spesifikasi: 20-110mm

Katrangan Produk

Pas kompresi PP
Siku 90 Gelar
PN16
KODE 2011

20X20X20mm, 25X25X25mm, 32X32X32mm, 40X40X40mm, 50X50X50mm, 63X63X63mm, 75X75X75mm, 90X90X90mm, 110X110X110mm.

Produk utama Sunplast yaiku pipa pipa lan alat kelengkapan, kelengkapan kompresi pp, produk kasebut akeh digunakake ing wilayah kayata got kotamadya, pasokan watr sipil, dekorasi omah, irigasi kebon lan pertanian.

 

Gumantung saka kualitas dhuwur lan efisiensi tinggi, kita entuk sertifikat ISO9001: 2000 lan ISO14001, sertifikat WRAS saka Inggris lan sertifikat sing paling apik saka rusia,, ul, ce lan liya-liyane.

 

produk kita diekspor menyang luwih saka 60 negara, kita seneng banget mitra ing saindenging jagad

 

standar

fittings lan saddle

netepi wih uni 9561, uni 9562, din 8076-3, iso 14236, iso 13460

 

utas

tundhuk karo iso7 / 1, din2999, bs21

 

flensa

tundhuk karo uni2278, din8063

 

Sertifikasi kualitas

Fittings sunplast wis dites lan disetujoni kabeh agensi sertifikasi utama.

Sistem kualitas sunplast wis disertifikasi UNI EN ISO 9001: 2000