Warta Perusahaan

PPR Ngurangi Tee - Fitting Pipe

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: Pipa PPR lan perlengkapan

  • Sambungan: Las

  • Werna: Abu-abu, Krim, Putih utawa Khusus

  • Sendi: Karet Joint / Solvent Welding Joint

  • Kemasan: Karton, Wadah utawa Khusus

  • Ukuran: 16mm-160mm utawa Customized

  • Standar Aplikasi: ASTM, JIS, Bs, ISO, GB, as

  • Spesifikasi: ISO, Bs, ASTM, As / Nz, JIS, Ss, GB

  • Kode HS: 391740000

  • Jinis: Ngurangi

  • Materi: PP-R

  • Gawe: PVC, UPVC, CPVC utawa PPR

  • Logo: Dicetak utawa Disesuaikan

  • Dianggo: kanggo Pasokan Banyu utawa Saluran

  • OEM: Nggih

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Asal: Zhejiang, China

Katrangan Produk

Merek Plastik Lipson: Pilihan Sampeyan, Janji Kita

1. Proyek Pamrentah: Proyek Penyediaan Air, Irigasi ing pirang-pirang Negara Afrika (Rwanda, Sudan, Kenya, Ghana) & China

2. Tanduran Pangobatan Banyu: Pipa ASTM / ANSI ing AS (Panyedhiya China Paling Enak 2010-2011), Singapura, Korea, India.

3. Jaringan Kabel Telekomunikasi: Jaringan Kabel Serat Optik saindenging Negara ing Singapura

4. Proyek Panen Banyu Hujan: Australia, Selandia Baru, Kepulauan Pasifik

5. Katup Industri: Timur Tengah (Arab, U. A. E), Amerika Selatan (Peru), Singapura, Thailand, Malaysia & China

Babagan kita:
1) Manajemen: Kabeh wong Asing diduweni karo Tim Manajemen adhedhasar Singapura

2) Mesin: Mesin Ekstrusi buatan Jerman (Krauss Maffei), salah sawijining mesin paling apik ing donya

3) Pengalaman: Liwat 40 taun pengalaman ing Ekstrusi Plastik lan injeksi

4) Jaminan Kualitas: Tim QC Kuat 24 jam sing Disertifikasi ISO 9001

5) Laboratorium: Sistem lengkap peralatan uji coba paling anyar

Pipa lan perlengkapan kita bisa digawe, miturut lan cocog karo Standar Internasional ing ngisor iki:

1) Standar Amerika (Sch 40 & Sch 80) SDR 21, 26, 41

2) Standar Inggris (BS 3505, 5255, 4515, EN 1452, EN 1401)

3) Standar Singapura (SS141, 272, 213)

4) Standar Australia (AS / NZS 1477, 1415, 1260, 1254)

5) Standar Jepang (JIS K 6742, JIS K 6741, JIS K 6743, JIS K 6739)

6) Standar nasional (GB 10002, GB 5836, GB 14823, GB 13664)

7) Standar internasional (ISO 4422, ISO 3633, IEC 614, GY 3050)


Kauntungan Pipa:

1. Resistensi Panas Tinggi: Ngidini transportasi bahan kimia cair panas lan suhu dhuwur ing sangisoré celcius 93 derajat

2. tahan korosi: relatif inert karo akeh bahan kimia

3. Sipat jampel panas: 1/360 pipa baja

4. Permukaan tembok sing alus: Nyuda invasi mikroba lan partikel asing liyane

5. Selaras karo tes pembubaran: Ora ana pengaruh tumrap kualitas banyu6. Properti isolasi listrik: Cocog kanggo digunakake minangka kabel listrik listrik sing dhuwur

7. Ikatan semen adhem ngidini instalasi sing gampang lan ekonomis

Perusahaan: Ningbo Sunplast Pipe Co., Ltd.