Warta Perusahaan

Pipa Senyawa Plastik Pipa Banyu Panas

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

Katrangan Produk

Pipa aluminium-plastik dadi saya populer ing bangunan kasebut.

Fitur:
1) Spesifikasi: Φ16 - 63
2) Ora beracun, anti korosif
3) Bobot ringan, sifat mekanik sing kuat lan kemampuan tahan panas
4) asor rapuh asor lan dawa nggunakake umur
5) resistensi mili sithik ing njero pipa, skala ora bisa kedadeyan
6) Cairan ora bisa kena kontaminasi. Dhiameter sing efektif amba
7) Oksigen diisolasi 100% lan infiltrasi bisa dicegah. Yen digunakake kanggo bahan tameng sirkuit telekomunikasi, gangguan magnetik bisa dicegah
8) Anti statis, lan cocog kanggo transportasi gas lan bahan bakar
9) Bisa ditekuk utawa diluruskan tanpa watesan