Warta Perusahaan

Pipa Kompresi PP kanggo Irigasi

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan: Injeksi

  • Sambungan: PP

  • Jeneng Produk: Fittings Pipe Kompresi PP kanggo Irigasi

  • Ukuran: 20- 110 Mm

  • Produk: Kopling PP, Siku, Tee, Cao, Plug, lsp

  • OEM: Nampa

  • Pabrik: Nggih

  • Kauntungan: Delievery Cepet lan Rega sing tepat

  • Merek Dagang: Sunplast utawa OEM

  • Spesifikasi: CE

  • Asal: China

  • Kode HS: 3917400000

Katrangan Produk




1. Deskripsi Fittings Pipe Kompresi PP kanggo Irigasi


Jeneng produk
Pipa Kompresi PP kanggo Irigasi
Materi PP
Ukurane 20- 110 mm
Sambungan Komprèsi
Logo SUNPLAST
Sertifikat ISO, SGS, CE
Moq 10 karton
Kapasitas produksi 200000 / wulan
Rega FOB tulung email aku kanggo entuk rega paling anyar
Pelabuhan Shanghai / Ningbo
Rincian delievery Sajrone 2 minggu
Rincian pengepakan karton
Jangka Pembayaran TT / LC




2. Babagan kita

NINGBO SUNPLAST PIPE CO., LTD. madeg taun 2000. dununge
ing kutha Ningbo provinsi Zhejiang China. Kita duwe spesialisasi kanggo ngasilake pipa & peralatan HDPE / PEX / PPR
ing teknologi tinggi, kinerja dhuwur lan standar dhuwur kanggo panggunaan konstruksi; uga PP / PE / ABS lsp.
peralatan plastik kanggo irigasi pertanian lan kebon. Perusahaan kasebut wis disertifikasi dening ISO9001
Sistem Manajemen Mutu Internasional, uga wis nglewati deteksi dening Gedung Negara China
Pusat Tes Bahan. Kualitas lan stabilitas produk pabrik, level produksi ing domestik
tingkat anjog. Nganti saiki, perusahaan kasebut nggawe hubungan bisnis karo Eropa, Amerika,
Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan wilayah liyane para pedagang, lan karo sawetara pengecer lan agen kanggo nggawe hubungan kerja sama stabil jangka panjang dening industri lan pelanggan.
Adhedhasar "Kerja serius, wong jujur," saka desain filsafat bisnis perusahaan, Kualitas kaya kita
kudu terus urip kanthi konsep terus ningkatake kualitas produk mesthi dadi prioritas utama.
Para wirausaha ningkatake level manajemen bisnis kanthi luwih apik lan luwih apik kanggo njamin minat para pelanggan. Kita yakin tenan, yen wis berorientasi ing pasar, inovasi minangka kekuwatan utama,
kualitas kaslametan, pangembangan lan tuwuh, kita bakal menang sesuk sing luwih apik.



3. Pasar kita
 


Ekspor Persentase
81% - 90%
Pasar Utama Total Pendapatan (%)
Amerika Selatan 40,00%
Afrika 20,00%
Amerika Utara 15,00%
Timur Tengah 10,00%
Asia Tenggara 10,00%
Eropa Wétan 5,00%