Warta Perusahaan

Mesin Las Pipa Fusion HDPE Butik Sunplast

2018-11-15

Info Dhasar

  • Aplikasi: Las Pipa Plastik

  • Bahan Las: PE, PP, PVDF lan Plastik Liyane

  • Bobot (Awak Mesin): 8 Kg

  • Max Total Power sing diserap: 1250W

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: China

  • Jinis: Las Butt

  • Model: Gamma 110

  • Range Pakaryan: 25-110mm

  • Ukuran (Awak Mesin): 540 * 180 * 110mm

  • Pasokan Daya: 110 V utawa 230 V 50-60Hz

  • Suhu Makarya: -5oc / + 40oc

  • Spesifikasi: ISO & CE

  • Kode HS: 84778000

Katrangan Produk

Mesin Butt Fusion (SUNPLAST 110)

Range Pakaryan 25-110mm
Bahan Las PE, PP, PVDF lan plastik liyane
Ukuran (awak mesin) 540 * 180 * 110mm
Bobot (awak mesin) 8 kg
Pasokan Daya 110 V utawa 230 V 50-60Hz
Max total daya digunakke 1250W
Suhu Makarya -5oC / + 40oC


SUNPLAST 110 yaiku mesin las bokong manual kanggo pipa HDPE lan PP nganti? 110 mm
Mesin uga bisa ngelas perlengkapan cetakan kaya tikungan, tee, tee Y, lan gulu flange nganti? 110 mm. Awak mesin SUNPLAST 110 kompak lan gampang diangkut.

-Support dhasar lan wakil bangku
-Lempeng pemanas sing apik lan pemotong panggilingan
-Kontrol listrik elektronik sing bisa diatur
-Mesin portabel kanggo pambangunan tikungan sing wis dipisahake

ON REQUEST
-Tool kanggo gulu flange
-Capit tunggal penjepit


SUNPLAST minangka pemasok profesional produk produk plastik pipa wiwit taun 2005. Kita wis ngekspor produk luwih saka 50 negara lan wilayah.
 
Produk kami: pipa plastik 2. fittings HDPE 3. fittings PR 4. Fitting kompresi
5. mesin las pipa lan alat 6. ngawat-ngawati pipa
Tujuane yaiku supaya solusi solusi sambungan pipa plastik paling apik kanggo para pelanggan.
 
Matur nuwun kanggo sampeyan liwat.