Warta Perusahaan

Pipa Komposit

2020-05-28

Info Dhasar

  • Bahan: Plastik lan Aluminium

  • Werna: Abang, Ireng, Putih, lsp

  • Ukuran: 1216, 1620, 2025, 2026, 2632, lsp

  • Kandel: 2mm, 3mm

  • O. D.:16mm, 20mm, 26mm, 32mm

  • Cara Las: Butt And Overlap

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Spesifikasi: ISO

  • Asal: Zhejiang, China

Katrangan Produk

ISO, sertifikasi
Aplikasi: Banyu panas / adhem., Sistem banyu, sistem pemanas

Pipa polusi kalebu:
Pipa PEX-B
Pipa PE-RT
Pipa PEX-AL-PEX
Pipa PERT-AL-PERT
Pipa HDPE-AL-HDPE
Pipa HDPE-AL-PEX
Kanthi cara las lan tumpang tindih.