Warta Perusahaan

Pas Kuningan kanggo Pipa Pex Al Pex

2020-05-28

Info Dhasar

  • Struktur: vertikal

  • Bahan: Tembaga

  • Merek dagang: OEM

  • Spesifikasi: S16 * 1 / 2F

  • Kode HS: 7412201000

  • Sambungan: Lanang

  • Fleksibel utawa Kaku: Kaku

  • Standar: Standar

  • Paket Transportasi: Karton

  • Asal: Zhejiang

Katrangan Produk

Dzr Brass Press Fitting kanggo pipa Pex al pex
A: Digunakake kanggo:
1, Sistem banyu panas & adhem
2, terjemahan Gas.
B, Deskripsi Produk:
1). Bahan: Kuningan opsional: Kuningan normal, CW617N
2) Ringan, gampang diangkut lan ditangani
3) Kekuwatan dhuwur
4) kurang resistensi
5) isolasi swara
6) Ora furring pipa
7) gampang dipasang
7) Werna: Perak, warna gaweyan custon liyane kasedhiya
8) sambutan OEM / ODM
9) Sehat lan ora beracun, netral bakteri, salaras karo standar banyu sing ngombe
10) Tahan suhu dhuwur (110) kanthi kekuatan pengaruh sing apik (luwih saka 500Mpa)
11) pengawetan panas sing apik
12) Tembok njero sing lancar bisa nyuda tekanan lan nambah kacepetan folw
13) Awak tembaga palsu
14) chorme utawa kuningan dilapisi
15) Jinis: Tee, sikut, pasangan.
16) Sistem Sealing Bebas Bebas bocor nalika geter abot, tekanan termal dhuwur lan dorongan dhuwur
17) sambungake karo pipa pex-al-pex, pipa pex
Spesifikasi teknis
Bahan: Kuningan
Media sing cocog: Banyu, gas, minyak
Tekanan nominal: 1.6Mpa
Suhu kerja: <150 ° C
Utas pipa menyang ISO228
C, Barang detail:

Modhel Jeneng Spesifikasi Gambar
MFS Lurus 16mm, 20mm, 25mm, 32mm
40mm, 50mm, 63mm

MFS Lurus lanang 16 * 1 / 2M, 20 * 1 / 2M, 20 * 3 / 4M
25 * 3 / 4M, 32 * 1,40 * 11 / 4,50 * 11 / 2M, 63 * 2M

MFS Wanita lurus 16 * 1/1F, 20 * 1/2F, 20 * 3 / 4F, 25 * 3 / 4F
32 * 1F, 40 * 11 / 4F, 50 * 11 / 2F, 63 * 2F

MFl Sikut 16mm, 20mm, 25mm, 32mm
40mm, 50mm, 63mm

MFL Sikut wanita 16 * 1/1F, 20 * 1/2F, 20 * 3 / 4F, 25 * 3 / 4F
32 * 1F, 40 * 11 / 4F, 50 * 11 / 2F, 63 * 2F

MFL Sikut lanang 16 * 1 / 2M, 20 * 1 / 2M, 20 * 3 / 4M
25 * 3 / 4M, 32 * 1,40 * 11 / 4,50 * 11 / 2M, 63 * 2M

MFT TEE 16mm, 20mm, 25mm, 32mm
40mm, 50mm, 63mm
 
MFT Tee wadon 16 * 1/1F, 20 * 1/2F, 20 * 3 / 4F, 25 * 3 / 4F
32 * 1F
 
MFT Lanangtee 16 * 1 / 2M, 20 * 1 / 2M, 20 * 3 / 4M
25 * 3 / 4M, 32 * 1M
 

D, Pengepakan & Pengiriman:
Packing:
1, 5 pcs utawa 10 pcs ing sak kothak, banjur 8 karton ing karton
2, Pallet yen dibutuhake.
3, Cetak panjaluk pelanggan utawa label ing kothak
Pengiriman:
1, Tanggal pangiriman: 25 dina sawise konfirmasi pesanan.
2,100% pangiriman ing wektu
3, supaya LCL lan pengiriman bagean ditampa
4, Kirim kanthi ekspres, udara lan segara.