Warta Perusahaan

Pipa Kuningan & Pipa Multilayer Pex-Al-Pex

2018-11-15

Info Dhasar

  • Sambungan: Lanang

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Asal: Zhejiang, China

  • Bahan: Tembaga

  • 16-1 / 2 ", 16-3 / 4", 20-1 / 2 ", 20-3 / 4", 26-3 / 4 ": 16-1 / 2", 16-3 / 4 ", 20 -1/2 ", 20-3 / 4", 26-3 / 4 "

  • Spesifikasi: 16-1 / 2 ", 16-3 / 4", 20-1 / 2 ", 20-3 / 4", 26-3 / 4 "

  • Kode HS: 7412209000

Katrangan Produk

pabrikan profesional fittings kuningan & pipa Multilayer PEX-AL-PEX

1. Pencet pas kanggo nyambungake pipa pex-al-pex
2.Metal: Kuningan palsu, lengen baja tahan karat
3. Sertifikasi ISO9001, CE
4. OEM ditawakake

Jeneng:Siku pencet - siku dilapisi tembok Siku wanita kanggo nyambungake pipa pex-al-pex.

Kita bisa nyedhiyakake kabeh ukuran fittings pipa kanggo nyambungake pipa pex-al-pex, pipa pe-al-pe, pipa pex, dll

 

Fitur lan kaluwihan penet pers:

1) Bahan: Kuningan (ngemot tembaga 57%), Kuningan palsu, lengan baja tahan karat

2) Aplikasi: Nyambung menyang pipa PEX-AL-PEX

3) Diproduksi kanthi teknik forging maju

4) Sampurna disegel

5) Instalasi sing gampang lan gampang

6) Struktur sing dioptimalake

7) Jinis item lengkap

8) Kualitas apik lan layanan paling apik

           


Langkah produksi:

1) tuku bahan lan nggawe semi-produk.

2) ngolah semi-produk ing bengkel.

3) ngrakit barang.

4) nyoba sealing ing tekanan lan mriksa kualitas barang

5) paket

6) ngirim barang ing wektu sing tepat


Babagan Kita

NINGBO SUNPLAST PIPE CO., LTD.
Sejarah: 20 taun pengalaman katup;
Skala: Wilayah kerja 8626 meter persegi, luwih saka 100 karyawan;
Teknologi: Insinyur teknis profesional lan tim R&D;
Manajemen: Manajemen ilmiah lan sistem kontrol kualitas sing ketat;
Peralatan: Lini produksi otomatis canggih lan peralatan uji;
Inovasi: Terus macem-macem macem-macem produk kanggo gawe marem pelanggan;
Kapasitas produksi: 100000PCS / wulan;
Jaringan pemasaran: Amerika, Eropa, Asia, Afrika, lsp;
Sertifikat: JIL, CE, ISO9001
Mode pemasaran:> 90% bisnis ekspor

INQUIRY

Kita nawakake rega paling apik kanthi produk paling apik lan layanan paling apik.
Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan pabrik lan produk, pls ngobrol karo aku. Aku on line 8: 30-17: 00 (wektu lokal Cina) wiwit dina Senen nganti Setu. Nelpon aku utawa ngirim email.