Warta Perusahaan

Pipa HDPE Kualitas Tinggi kanggo Gas

2018-11-15

Info Dhasar

  • Jenis: Pipa Plastik Termoset

  • Werna: Ireng lan Biru

  • Merek dagang: OEM

  • Spesifikasi: 20-630mm

  • Kode HS: 3917210000

  • Materi: PE

  • Persentasi Kontrak: <0,4%

  • Sertifikat: Ce, ISO9001

  • Asal: China Zhejiang

Katrangan Produk

Pipa HDPE Kanggo pasokan GAS:
Rincian:

Barang

Hpipa dpe

materi

Polythylene

ukuran

20 ~ 630 mm

warna

ireng lan biru

sambungan

las

meksa

PN2, PN4, PN6, PN10

standar

ISO4427, AS / NZS4130

Sertifikasi

ISO14001, OHSAS18001, ISO9001, CE, GOST

Kaluwihan:

1.Ora beracun: PE pipe materi nontoxic, tasteless,it belongs to green building materis, never scaling,  which can effectively improve the water quality. 

2. resistensi korosi:Resistensi dhuwur kanggo nyerang saka macem-macem jinis bahan kimia. Ora ana korosi elektrokimia.
3. Ora Ana Kebocoran:Pipa PE disambungake kanthi cara fusi bokong, fusi soket lan elektrofusi lan

kekuwatan titik gabungan luwih dhuwur tinimbang tabung dhewe.

4. kapasitas aliran luwih dhuwur:Tembok njero Gamelan gampang kanggo transportasi pipa. Ing sangisore kapasitas pangiriman kahanan sing padha bisa ditambah nganti 30%.

5. Trep kanggo konstruksi lan instalasi:Pipa PE bisa dipasang kanthi macem-macem cara trenchless, dadi trep banget kanggo konstruksi lan instalasi.

6. Sistem sing luwih murah lan biaya pangopènan:Pipa PE ora mung gampang diangkut lan dipasang, nanging uga nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah efisiensi kerja.

7. umur dawa: 50 years under meksa use.

8. Daur ulang lan Lingkungan-kanca
Detail ukuran:

Tekanan Spesifikasi Materi
SDR11,1.0MPa 32-400mm PE100
SDR17.6,0.6Mpa 90-400mm PE100
SDR11,0.4MPa 25-630mm PE80
SDR17.6,0.2MPz 25-630mm PE80

Pengepakan lan pangiriman:
A: pengepakan
1,5,9 meter utawa 11,8meter.
2,Small ukuran pipes put into big ukuran pipes .

B: kiriman
1,100% pangiriman ing wektu
2, Dikirim ing segara.



Lab lan mesin:


Kontak:
We supply both HDPE Pipe and fittings, Welding machine and cutter, Gampang kanggo tuku pelanggan.
And ukuran very fit.You can find us in fair ,you can visit us and you can find us on web,We hope a chance to service for you .

Sugeng dina sing apik!