Warta Perusahaan

Pipa PPR 1,60mpa kanggo Banyu Kadhemen

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: 20-160

  • Atose: Tabung Keras

  • Werna: ijo, abu-abu, putih, utawa saben panjaluk.

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: GB / T18742.2-2002 utawa Liyane sing Dibutuhake

  • Kode HS: 39172200

  • Materi: PPR

  • Jinis: Pipa Plastik Thermosetting

  • Dianggo: Pipa Penyediaan Air

  • Paket Transportasi: karton

  • Asal: China

  •  

Katrangan Produk

1,60Mpa, kanggo sistem banyu adhem

1. Bahan: PPR-polipropilena
2. Spesifikasi: 20-160mm
3. Werna: Putih, Ijo, abu-abu, utawa warna liyane sing dibutuhake
4. Standar: GB / T18742.2-2002 utawa liyane sing dibutuhake
5. Tingkat tekanan: 1,60Mpa
6. Tahan panas: Maks. 95 ° C
7. Urip Layanan: Luwih saka 50 taun ing operasi sing bener
8. Bidang Perkakas: Pasokan banyu ngombe, pemanasan radiasi, AC, sistem pipa resep resep ruangan.

20x2.3
25x2.8
32x3.6
40x4.5
50x5.6
63x7.1
75x8.4
90x10.1
110x12.3