Warta Perusahaan

Pas Kuningan kanggo Pipa Pex-Al-Pex / Siku sing padha karo Kuningan kanggo Pipa Pex-Al-Pex

2018-11-15

Info Dhasar

  • Sambungan: Flange

  • Kode Kepala: Babak

  • Bahan: Tembaga

  • Sertifikasi: DIN

  • Ukuran: 16mm-32mm

  • Paket Transportasi: X PCS / Kantong Plastik Kuat, Tas Plastik X / CTN.

  • Asal: China

  • Wangun: Podo

  • Sudut: 90 Derajat

  • Teknik: Ditempa

  • Werna: Perak

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Spesifikasi: CE SGS ISO

  • Kode HS: 74122090

Katrangan Produk

1) Jeneng produk: Fitting Press Brass
2) Perusahaan: Kuningan awak sing dipasang, bagean Nylon lan cincin segel karet 2 EPDM;
3) matrial mentah: Kuningan CW617N, CW602N, CZ132, DZR, C37700, C36000, HPB57-1, HPB57-3
4) Keandalan sing luwih dhuwur, aja nganti bocor, kanthi alat pers
5) Awak sing dipasang, ditrapake nganggo tembaga panas sing ditempa, ngindhari porositas sing bisa nyebabake proses gabungan.
6) Ukuran: Saka 16mm nganti 32mm.
7) Aplikasi: Nyambung kanggo pipa PEX-AL-PEX lan pipa PE-AL-PE, lsp. Cocog kanggo banyu adhem, banyu panas lan aplikasi gas

FAQ:
 
1. Apa MOQ sampeyan?
 
MOQ biasane USD3000.
 
 
 
2.Wonten pinten wekdal kulo?
 
Wektu delievery udakara 25 dina.
 
 
 
3. Apa port pengiriman?
 
Kita ngirim barang liwat Ningbo utawa pelabuhan Shanghai.
 
 
 
4. Apa syarat pembayaran sampeyan?
 
Kita nampa 30% T / T sadurunge, 70% saka salinan B / L.
 
 
 
5. Kepiye cara ngubungi sampeyan?
 
Sampeyan bisa ngirim email kanthi ngeklik Hubungi Supplier ing ngisor utawa skype kita
 
 
 
6. Apa dununge perusahaan sampeyan?
 
Pabrik kita dununge ana ing Provinsi Taizhou Zhejiang, China.
 
Yen sampeyan pengin riko, luwih becik tinampa.
 
 
 
7. Kepiye conto?
 
Kita bisa ngirim conto, conto sing paling akeh gratis kanggo dikirim menyang endi wae ing China. Yen dikirim menyang negara liya, biaya transportasi kudu dibayar.
 
 
 
8. Napa milih kita?
 
1 Produksi asli kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.
 
2 Bekerjasama karo para pelanggan ing saindenging jagad lan ngerti banget pasare.
 
3 Kabeh bisa dipesthekake yen bisa digunakake karo kita.
 
4 Sawise- Layanan bakal wareg banget. Masalah lan saran apa wae bakal dijawab kanthi cepet.
 
 
 
Layanan Kita:
 
1. Apa wae pitakon bakal dijawab sajrone 24 jam
 
2. Produsen profesional.
 
3. OEM kasedhiya.
 
4. Kualitas tinggi, desain standar, rega cukup & kompetitif, wektu cepet.
 
5. Pangiriman luwih cepet: Sampel bakal disiapake ing 2-3 dina.
 
6. Pengiriman: Kita duwe kerjasama sing kuat karo DHL, TNT, UPS, lsp.
 
7. Sampeyan uga bisa milih forwarder pengiriman dhewe.