Warta Perusahaan

Peralatan Produksi Fitting Elektro-Fusion

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Model NO.:LECTRO-FUSION FITTING PRODUKSI PERALATAN

  • Bahan: Fitting Mould Injeksi, Segmen Pipa HDPE

  • Sambungan: Wire Embed In Fitt Electrofusion

  • Merek: SUNPLAST / OEM

  • Jenis: Delta CNC Controlled Electro Fusion Wire Laying Ma

  • Teknologi: Laying Wire kanggo Fittings Elektrofusi

  • Pas Elektrofusiion: Coupler Elektrofusi, Pangurangan Elektrofusi, Repir

Katrangan Produk


PERALATAN PRODUKSI FITUS LISTRIK
 

Mesin peleburan kawat gabungan elektro Delta CNC kanggo fittings productin pe
Ukuran kanggo: 160 ---- 400 Kopling pipa / siku 45-90 / Reducer / Tee / Saddle
Cara kerja: vertikal lan herizontal
Perlengkapan fusi elektro digawe saka: pipa hdpe / cetakan cetakan injeksi.
Aplikasi: Kopling E / F, Tee, Eelctrofusion 90degree Siku, 45degree Siku,
Flange, Reducer E / F, Pad Elektrofusi, Sadel, lsp.
Mesin peletakan kawat sing ora standar bisa disesuaikan .: perlengkapan / klem sing anyar.
PERALATAN PRODUKSI FITUS LISTRIK
 
ONE ---- Fittings elektrofusi
Fittings elektrofusi:
Fittings elektrofusi digunakake minangka nyambungake pipa, tabung tembok ing njero ruangan sing dipasang nganggo kabel tembaga,
kabel tembaga ing loro ujung sambungan mesin las listrik khusus karo terminal.
 
- Waca liyane ing: http://www.sunplastpipe.com