Warta Perusahaan

Pas Komprèsi - Pas Kuningan - Pas Plumbing (Tee Equal)

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: Tee padha

  • Spesifikasi: 16, 20, 25, 26, 32

  • Kode HS: 74122090

  • Merek dagang: Sunplast / OEM

  • Asal: China

Katrangan Produk

Perlengkapan kompresi ing tembaga kanggo Pipa Multilayer

Ukuran: 16mm, 18mm, 20mm, 25mm, 26mm, 32mm
Bahan: hpb58-2, CW617, hpb59-1, DZR
Kanthi / tanpa dilapisi nickle
Kanggo sistem pipa banyu (adhem & panas) / gas
QC: Kalebu inspeksi titik ing jalur produksi, kabeh tes sing dibutuhake saben standar sing ditindakake ing ruang laboratorium
Wektu timbal: Biasane 15-30 dina
Kaluwihan:
1) Bobot entheng, trep kanggo diangkut lan ditangani
2) Kekuwatan dhuwur
3) kurang resistensi
4) isolasi swara
5) Ora furring pipa
6) Gampang dipasang
7) Werna: perak, warna gaweyan custon liyane kasedhiya
8) sambutan OEM / ODM
9) Sehat lan ora beracun, netral bakteri, salaras karo standar banyu sing ngombe
10) Tahan suhu dhuwur (110) kanthi kekuatan pengaruh sing apik (luwih saka 500Mpa)
11) Pengawetan panas sing apik
12) Tembok njero sing lancar bisa nyuda tekanan lan nambah kacepetan folw
13) Awak tembaga palsu
14) Chorme utawa kuningan dilapisi pas
15) Jinis: tee, sikut, pasangan.
16) Sistem Sealing Bebas Bebas bocor nalika geter abot, tekanan termal dhuwur lan dorongan dhuwur
17) Sambungake karo pipa pex-al-pex, pipa pex