Warta Perusahaan

Pas Kompresi Kuningan kanggo Pipa Pex

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: 16/20/25/32

  • Sambungan: Lanang

  • Wangun: Tee Podo

  • Kode Kepala: Babak

  • Teknik: Ditempa

  • Ukuran: 1 / 2-16mm

  • Paket Transportasi: X PCS / Kantong Plastik Kuat, Tas Plastik X / CTN.

  • Kode HS: 74122090

  • Jinis: Podo

  • Bahan: Tembaga

  • Sisih: 90 ° Tee

  • Rampung: Galvanis Panas

  • Standar: DIN

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Asal: China

Katrangan Produk

Spesifikasi Fipe Pipe Pex-Al-Pex Fitting

1) Jeneng: Pex-Al-Pex Pipe Fitting

2) Perusahaan: Kuningan awak sing dipasang, bagean Nylon lan cincin segel karet 2 EPDM;

3) matrial mentah: Kuningan CW617N, CW602N, CZ132, DZR, C37700, C36000, HPB57-1, HPB57-3

4) Keandalan sing luwih dhuwur, aja nganti bocor, kanthi alat pers

5) Awak sing dipasang, ditrapake nganggo tembaga panas sing ditempa, ngindhari porositas sing bisa nyebabake proses gabungan

6) Ukuran: Saka 16mm nganti 32mm.

7) Aplikasi: Nyambung menyang pipa PEX-AL-PEX lan pipa PE-AL-PE, dll. Cocog kanggo aplikasi banyu adhem, banyu panas lan gas.