Warta Perusahaan

Pipa HDPE Bisa Ngapikake Aliran Lebur

2018-11-15

Pola kembang HDPE nyebabake: amarga aliran leleh ing silinder, tembok silinder lan laju aliran internal ing antarane bedane, nalika ninggalake mati, kabeh leleh lan ora ana resistensi, celah ing antarane dadi loro dadi nol. Iki minangka gerakan relatif saka lapisan pangowahan, nyebabake cetakan ing aliran osilasi sing nyuda, nyebabake kedadeyan fenomena kasebut!

Solusi:

1, tambahake tambahan: kaya aditif silikon organik (aditif plastik silikon) utawa aditif polimer Fu Fu (PPA).

2, paningkatan suhu sing cocog uga bisa nambah aliran leleh!

Remet pipa HDPE, lan kadang amarga suhu, lan kadang amarga jinis masalah bahan baku lan pola kurang luwih, nanging kadang nambah suhu, ganti model plastik utawa pinten. Ana sing wis dites ing sirah membran ing ndhuwur udara ring, utawa dhuwure.

3, pilih pipa HDPE liyane sing yakin dhisik kanggo nemtokake materi sing cocog. Biyen, pipa sing digunakake kanggo pasokan banyu umume pipa wesi. Ing njaba pipa wesi wedhi utama, nggunakake pipa wesi galvanis ing njero ruangan, sing bisa dipérang dadi loro (listrik) galvanis lan galvanis panas loro. Pipa galvanis minangka pipa banyu, panggunaan sawetara taun mengko, tabung kasebut ngasilake akeh teyeng, aliran banyu kuning ora mung barang-barang sanitasi polusi, lan dicampur karo bakteri pemuliaan tembok sing ora lancar, karat sing disebabake dening logam abot ing banyu, cilaka serius kanggo kesehatan manungsa. Luwih penting, kinerja pipa HDPE sing unggul, regane ora larang.

HDPE minangka poliolefin termoplastik sing diproduksi dening kopolimerisasi etilena. Sanajan HDPE dikenalake ing taun 1956, nanging plastik iki durung tekan level diwasa. Materi umum iki uga terus berkembang nggunakake anyar lan pasar. Resin termoplastik. Munculé HDPE asli putih susu, ing salib-bagean salib sawetara tingkat tembus. PE duwe resistensi banget kanggo sebagian besar ciri-ciri bahan kimia urip lan industri. Jinis bahan kimia tartamtu bisa ngasilake korosi kimia, kayata oksidan korosif (asam nitrat konsentrat), hidrokarbon aromatik (xilen) lan hidrokarbon halogenasi (karbon tetrachloride). Polimer kasebut non-higroskopis lan tahan tahan uap banyu sing apik

PE bisa diproduksi kanthi macem-macem cara pamroses sing beda. Kalebu ekstrusi kayata ekstrusi sheet, ekstrusi film, pipa utawa profil ekstrusi, cetakan jotosan, cetakan injeksi lan rotomoulding.

Pipa HDPE minangka pipa baja tradisional, produk penggantian pipa banyu ngombe PVC.

Pipa HDPE kudu meksa tartamtu, biasane nggunakake bobot molekul sing gedhe, sifat mekanik resin PE, kayata resin HDPE. Resin LDPE nduweni kekuatan tarik sing kurang, resistensi tekanan sing kurang, kaku sing kurang, stabilitas dimensi sing kurang sajrone nyetak, lan kesulitan gegayutan, lan ora cocog kanggo bahan pipa tekanan banyu. Nanging, amarga indikator kesehatan sing luwih dhuwur, LDPE, utamane resin LLDPE dadi bahan umum kanggo produksi pipa banyu ngombe. Viskositas leleh resin LDPE, LLDPE cilik, mobilitas apik, gampang diproses, mula kisaran pilihan indeks leleh uga amba, biasane MI ing antarane 0,3-3g / 10min.