Warta Perusahaan

Fittings Pipe PPR Bobot Cilik, Resistensi Korosi

2018-11-15

Fittings pipa PPR ing pasar China duwe prospek pangembangan sing luwih gedhe, pipa ppr China ing panggunaan macem-macem industri kanthi paningkatan permintaan pipa ppr terus-terusan berkembang, pipa ppr anyar minangka produk anyar ing pipa, Kanggo ketemu panjaluk pasar luwih abot. Banjur kanggo kabeh wong nganalisa kenapa ana prospek pangembangan sing gedhe banget:

Tabung PPR ora mung bobote tabung plastik biasane cilik, anti korosi, angel diukur, panggunaan wektu sing suwe lan fitur liyane, ana fitur utama liyane kayata:

1, piranti kasebut gampang, konvergensi ing baris. PPR uga nduweni fungsi las, pipa, fittings pipa sing bisa digunakake kanggo nyawiji lan nyawiji kanggo ngelas, lan konvergensi sawetara kekuwatan tinimbang kekerasane dhewe uga luwih gedhe.

2, sampah PPR uga bisa didaur ulang.

3, panggunaane suwe banget. Tabung PPR ing suhu kerja 70 â „ƒ, tekanan kerja (P.N) 1. KondisiOMPa, paling ora 50 taun bisa digunakake; ing suhu 20 â „ƒ ing kasus paling ora 100 taun.

4, molekul materi PPR mung karbon, hidrogen, ora ana zat beracun sing mbebayani, bisa digunakake ing pipa banyu panas lan adhem lan sistem banyu ngombe murni.

5, bahan iki bisa diisolasi lan ngirit energi. Konduktivitas termal tabung PPR 0,21w / mk, udakara 1/200 baja.

6, resistensi panas sing apik banget. Tabung PPR Vicat titik lelembut 131.5 â „ƒ. Suhu kerja maksimal nganti 95 â „ƒ, bisa nggayuh pambangunan standar pasokan banyu lan got kanggo panggunaan standar sistem banyu panas.

Panjaluk produksi peralatan pipa PPR uga terus maju kanggo kualitas produk dudu slacking paling sithik, ppr tube minangka jinis pipa anyar ing abad 21, duwe posisi penting ing pasar, nggawe mayoritas pangguna Puji. Dadi kita kudu ngenali ing pilihan produk GB sing berkualitas, dudu amarga murah lan bisa nyebabake kesalahan sing ora bisa diatasi maneh.

Pipa PPR carane milih sing luwih apik? Kita kudu nggatekake babagan ing ngisor iki nalika tuku kelengkapan PPR.

Kaping pisanan, kualitas kualitas banyu resolusi pipa apik utawa kurang

Fittings pipa Netcom galvanis tradisional karat sederhana, skala, karat, gampang ngasilake organisme mikro, bakal ana polusi sekunder, kanthi langsung ngancam kesejahteraan masarakat. Saiki, pipa banyu ngombe kluwarga utamane pipa plastik-plastik lan pipa PPR, nanging amarga plastik, mula gampang diluncurake.

Kapindho, tips pilihan pipa ppr

Cara tuku kanthi aman, kesejahteraan, nganggo tabung

Katon: industri tabung Netcom ing permukaan warna pipa, kekandelan, gloss, tembok pipa Netcom PPR pipa ora ditandhani karo merek dagang, suhu, standar, tekanan, batch produksi.

Mambu nomer loro: mambu dirungokake Pipa Netcom pipa PPR ora ana ambune. Impor pipa sing padha karo plastik sing luwih beracun, asring mambu irung abang.

Telung cathetan: siji kudu nggatekake standar fittings pipa PPR tabung Netcom resmi utawa agen agen toko distribusi resmi. Kapindho, mbayar manungsa waé kanggo pengadaan pipa Netcom pipa PPR pipa, pipa dudu pabrikan sing diproduksi. Telung kanggo nggatekake penarikan kertu layanan komoditas

Katelu, konstruksi pipa banyu penting sing padha

Kualitas barang ora padha karo kualitas proyek. Piranti kasebut ora ana ing papan sing bakal nggawe pipa Netcom pipa PPR kanggo njamin stabilitas gesper gedhe, biasane luwih saka pipa banyu sing dikubur, kanthi ora sengaja bakal dicangkok, ora enak, konsumen kudu luwih nggatekake.

1, mangga buruh instalasi standar, miturut standar konstruksi kanggo konstruksi, nganti bisa horisontal lan vertikal.

2, informasi ketat, saben proses siji-siji tes, kanggo nyegah nggawe jerry.

3, tes tekanan tes, elinga aja ngrancang provinsi, coba banyu ora nyoba tekanan, ninggali risiko kebocoran banyu.