Warta Perusahaan

Pas Kuningan kanthi Ukuran Beda

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: DS-412

  • Bahan: Kuningan

  • Perawatan lumahing: Tembaga Plated

  • Disesuaikan: Disesuaikan

  • Teknik: Formulir Panas & Kadhemen

  • Merek dagang: OEM

  • Asal: Zhejiang, China

  • Sambungan: Las

  • Tipe Kepala: Babak

  • Kahanan: Anyar

  • Spesifikasi: pabrikan khusus

Katrangan Produk

Kauntungan
 
1. Kita duwe pabrik dhewe lan bisa nyedhiyakake produk kanthi kualitas apik lan rega kompetitif
2. Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah lan duwe reputasi apik
3. Ramah lingkungan, aman, gampang digunakake
 
Katrangan

Materi kuningan
Precision +/- 0.13mm
Proses Mfg mesin
Piranti Produksi Lokakarya casting: mesin casting, mesin inti pasir, tungku perawatan panas, mesin blasting shot
Lokakarya mesin: Mesin bubut CNC, NC
 
Perawatan lumahing Dijupuk blasting, blasting pasir, sikat, polesan, jas bubuk
Alat Tes tester atose, CMM, tester kasar lan lab pihak katelu kanggo properti liyane.
Titik penjualan Layanan OEM
Bahan Ferrous, non-ferrous
Bagian apperansi lan struktrual
Layanan sub-majelis
 
Kapabilitas mesin Bagian mesin CNC, mesin bubut NC lan puteran, casting lan penempaan mesin, layanan sub-majelis.
Kasedhiyan materi Baja karbon, baja tahan karat, paduan kuningan, paduan aluminium.
Rampung kasedhiyan Plating nikel, plating seng, jas bubuk, jas basah, polesan, sikat, blasting shot, blasting pasir, anodizing
IPQC IPQC liwat kabeh proses mesin, inspeksi titik kanggo material sing mlebu, inspeksi titik kanggo proses mesin lan inspeksi pungkasan adhedhasar AQL

 
Showcase

Katemtuan Umum
 
1. Pembayaran: T / T, setoran 30% sadurunge produksi, saldo 70% sing kudu dibayar sadurunge dikirim
2. Produksi timbal: 25 ~ 30 dina sawise setor
3. Sampel bisa siyap sajrone 4 minggu
4. Pengiriman barang dikutip miturut panjaluk sampeyan
5. Pelabuhan pengiriman: Ningbo utawa China Daratan China
6. MOQ: 1000 pcs.
 
Tujuan Kita
Layanan Pabrikan Khusus lan Standar
Macem-macam Integrasi Proses Manufaktur
Kualitas lan Wektu Pangiriman Dijamin
Kemampuan Komunikasi sing Efektif