Warta Perusahaan

Hot Press Brass Press Fittings kanggo Pipa Pex

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan: Kuningan

  • Sambungan: Pencet

  • Merek dagang: Sanitube

  • Spesifikasi: ISO9001

  • Asal: Zhejiang, China

  • Kode HS: 741220900

Katrangan Produk

Bahan: CU57-3, CW617N, DZR
Jinis: Lurus, Siku, Tee, Salib
Sambungan: Pencet
Ukuran: 16.18.20.25.32
Komponen: awak kuningan, lengen baja stainless, cincin plastik
Aplikasi: Nyambung menyang Pipa PEX (utawa Pipa PEX-AL-PEX). Cocog kanggo aplikasi banyu lan gas.

Awak fittings, dipikolehi nganggo kuningan panas ditempa.

Kita bisa nyedhiyakake pipa pipa pex-al-pex pipa saka China.

Kanggo katrangan luwih lengkap, coba hubungi kita.