Warta Perusahaan

Kuningan Pencet Fittings

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan: Tembaga

  • Sambungan: Wanita

  • Asal: China

  • Kode HS: 7412209000

Katrangan Produk

Fittings press kuningan

Macem-macem desain lan ukuran
Aplikasi: banyu, minyak
Standar kualitas: EN227-1
Tekanan kerja: PN16
Suhu kerja: -10 nganti 150 ° C
Durasi urip: 20000 siklus
Sambungan pungkasan: BSP, NPT
Ukurane: 1/2 nganti 2 inci
Berlapis nikel

Bahan kuningan sing biasane digunakake: HPb57-3, H59-1, CW617N, CW614N, C37700, DZR
Sisih pencet: stainless steel