Artikel

Ngisi Pipa HDPE

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: HDPE

  • Jinis Sambungan: Flange

  • Merek dagang: yongsheng

  • Asal: Kutha Qingzhou, Provinsi Shandong, China

  • Sedheng: Cairan Kanthi Partikel Padhet

  • Sertifikasi: ISO9001

  • Spesifikasi: ISO9001

Katrangan Produk

Mbuwang pipa HDPE

Pipa HDPE
1. Sisih njaba dia: 140 ~ 1200mm
2. Kekandelan tembok: 5 ~ 70mm
3. Nominal tekanan: 0,4 ~ 1.6Mpa