Artikel

HDPE Pipa Hidrolik Fusion Welding Machine Shd630 / 315

2018-11-15

Info Dhasar.

       

Model NO. :SHD630/315

       

Tipe Produk: Pipa PE

       

Otomatisasi: Non-Otomatis

       

Komputerisasi: Non-Komputer

       

Sertifikasi: CE, SGS

       

Kahanan: Anyar

       

Werna: Abang utawa Biru, OEM Kasedhiya

       

Garansi: 1 Taun

       

Tegangan Kerja: 380V, 50Hz

       

Total Daya (Ora kalebu Bagian Opsional): 12.35kw

       

Opsional Part1: Single Clamp

       

Bagéan Opsional: Logger Data

       

Opsional Part3: Stub End Device kanggo Short Flange

       

Merek dagang: SUNPLAST

       

Paket Transportasi: Kasus Kayu Lapis

       

Asal: Jiangsu, China

       

Kode HS: 8515290000

       

Katrangan Produk

    Aplikasi lan fitur



Cocog kanggo las pipa plastik lan / utawa perlengkapan sing digawe saka PE, PP, lan PVDF ing selokan ing papan kerja utawa lokakarya Terdiri saka bingkai dhasar, unit hidrolik, alat planing, piring pemanas kapisah, dhukungan kanggo alat planing & plate pemanas, lan bagean opsional PTFE piring pemanasan dilapisi sing bisa dicopot kanthi sistem kontrol suhu sing akurat Alat perencanaan listrik listrik kanthi saklar watesan keamanan.

Digawe saka bahan ringan lan dhuwur; Dirancang khusus kanthi sudut bukaan penjepit 45 ° Tekanan wiwitan sing kurang lan struktur segel sing andal, posisi las sing bisa diowahi nggawa penake luwih akeh nalika ngelas macem-macem fittings kaping loro Timer kaping rekaman kaping ing fase rendhem lan adhem.

Meter tekanan presisi sing akurat lan apik banget nuduhake waosan sing luwih jelas.

Bagéan opsional Perangkat pungkasan kanggo log flange rintisan Crane Data logger.

Model
 
SP630
 
Ukuran Pipa (mm)
 
315, 355, 400, 450, 500, 560, 630
 
Heating Plate Max. Temp
 
270oC
 
Temp penyimpangan ing permukaan (170 ~ 250)
 
± 7oC
 
Rentang tekanan sing bisa disetel
 
0 ~ 8MPa
 
Tegangan kerja
 
380V, 3P + N + PE, 50Hz
 
Daya plate pemanas
 
9,35KW
 
Kekuwatan alat planing
 
1,5 KW
 
Daya unit hidrolik
 
1,5 KW
 
Total kekuwatan
 
12,35 KW
 
Bobot
 
780Kg
 
Dimensi pengepakan
 
Bingkai dhasar
 
1680 × 1280 × 1240
 
Dhukungan
 
860 × 1160 × 1480
 
Unit hidrolik
 
740 × 490 × 620
 


Bagian opsional:

Perusahaan kita minangka pabrikan utama peralatan fusi pipa PE ing China. Kita ngenggoni pasar domestik 70% lan ngekspor menyang luwih saka 45 negara. Kita spesialis ngasilake macem-macem peralatan fusion standar internasional kalebu mesin las lapangan, mesin bengkel bengkel, gergaji pipa, kabeh bagean lan alat opsional sing dibutuhake ing sistem ISO9001 lan disetujoni karo standar CE dening SGS.

   

    Jack Lu  (ekspor deparment) |Mob / Whatsapp / Facebook / Wechat: + 86-18858041865


[email protected] / [email protected]/ [email protected]