Artikel

Mesin Las Plastik Pipa Plastik Hidrolik HDPE (SHD500 / 200)

2018-11-15

Model NO.:SP500/200

       

Tipe Produk: Pipa PE

       

Otomatisasi: Non-Otomatis

       

Komputerisasi: Non-Komputer

       

Sertifikasi: CE, SGS

       

Kahanan: Anyar

       

Werna: Abang utawa Biru, OEM Kasedhiya

       

Garansi: 1 Taun

       

Tegangan Kerja: 380V, 3p + N + PE, 50Hz

       

Total Daya (Ora kalebu Bagian Opsional): 9,5kw

       

Opsional Part1: Single Clamp

       

Bagéan Opsional: Logger Data

       

Opsional Part3: Stub End Device kanggo Short Flange

       

Bagean Opsional: Crane

       

Merek dagang: SUNPLAST

       

Paket Transportasi: Kasus Kayu Lapis

       

Asal: Zhejiang, China

       

Kode HS: 8515290000

       

Katrangan Produk

    Mesin las fusi pompa poliethelin SP500, peralatan las punggung plastik
 

Aplikasi lan fitur:


Cocog kanggo las pipa plastik lan perlengkapan sing digawe saka PE, PP lan PVDF ing selokan ing papan kerja utawa bengkel.
Dumadi saka bingkai dhasar, unit hidrolik, alat planing, plate pemanas, dhukungan kanggo alat planing & plate pemanas, lan bagean opsional.
Plat pemanas dilapisi PTFE sing bisa dicopot kanthi sistem kontrol suhu sing akurat dhuwur;
Alat planing listrik kanthi saklar watesan keamanan.
Digawe saka bahan ringan lan dhuwur; Dirancang khusus kanthi sudut bukaan penjepit 45 °.
Tekanan wiwitan sing sithik mesthekake kualitas pipa las sing bisa dipercaya.
Meter tekanan presisi sing akurat lan ora kejut nuduhake wacan sing luwih jelas.

Posisi las sing bisa diganti bisa ngelas macem-macem perlengkapan kanthi luwih gampang.
Pisahake wektu pamisah loro-saluran ing fase rendhem lan adhem.

 

Parameter utama:

 

Model

SP500

Ukuran pipa (mm)

200,225,250,280,315,355,400,450,500

Heating plate Max. Temp

270 ° C

Temp penyimpangan ing permukaan (170 ~ 250 ° C)

<± 7 ° C

Rentang tekanan sing bisa disetel

0-8Mpa

Tegangan kerja

380V, 3P + N + PE, 50Hz

Daya plate pemanas

9,35KW

Planing tool Power

1,5KW

Daya unit hidrolik

1,5KW

Total kekuwatan

12.35KW


 

Bagian opsional:

 

Piranti pungkasan mandheg kanggo flange flange cekak
Crane nganggo kerekan
Logger data
Klem tunggal


 

Profil perusahaan

 

Perusahaan kamiNingbo Sunplast Pipe CO., LTD minangka pabrikan utama peralatan fusion bokong ing China. Kita ngenggoni pasar domestik 70% lan ngekspor menyang luwih saka 45 negara. Kita spesialis ngasilake macem-macem peralatan fusion standar internasional kalebu mesin las lapangan, mesin pemasangan bengkel, gergaji pipa, kabeh bagean opsional lan alat sing dibutuhake ing sistem ISO9001 lan disetujoni karo standar CE dening SGS.