Warta Perusahaan

Pipa Multilayer PE-Al-PE

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: Pipa banyu pe-al-pe

  • Bahan: PE-Al-PE

  • Teknologi Pipa Komposit Plastik: Lapisan Internal lan Eksternal

  • Ukuran: 16,20,25,32,40,50,63

  • Spesifikasi: 16, 20, 25, 32mm

  • Kode HS: 74122090

  • Bahan Senyawa: Pipa Senyawa Plastik Aluminium

  • Instalasi lan Sambungan: Instalasi Jinis Clamping

  • Bahan Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Pipa Komposit Aluminium Crosslinked

  • Merek dagang: SUNPLAST / OEM

  • Asal: China

Katrangan Produk

1. Kanggo sistem pipa banyu (adhem & panas) / gas, Dumadi saka 5 lapisan:
-Plastik Eksternal / Lem eksternal / Aluminium / Lem internal / Plastik internal

2. Sertifikat sing duwe:AENOR, SKZ, ACS, AIR, WRAS

3. Materi:CONSTAB PEX

4. QC:Kalebu mriksa bahan lan tes, pamriksan titik ing jalur produksi, lan kabeh tes sing dibutuhake saben standar kanggo produk rampung ing ruang laboratorium

5. Tumpang tindih / koper
-Spec. (mm)
16 * 2.0; 18 * 2.0; 20 * 2.0; 20 * 2.25; 25 * 2.5;
26 * 3.0; 32 * 3.0; 40 * 4.0; 50 * 4.5; 63 * 6.0

6. Wektu timbal:15-30 dina

7. Mesin utama:Eropa, Afrika Selatan, Mecico, Asia, Australia

8. Aplikasi:
-Sistem Pipa Banyu & Panas
-Sistem Pipa Gas sing Nggawe
-Ung ngisor Sistem pemanas lantai
-Sistem Pipa Pencocokan Energi-Solar
-Sistem Pipa Industri Bahan Kimia, Bahan Pangan & Bahan Kimia

9. Karakter & Kaluwihan:
-Suhu kerja sing jembar (-10C ~ 95C), resistensi Hi-pressure
-30% aliran luwih akeh tinimbang pipa logam
-50 taun kerja
-No korosif, bebas skala
-Hygiene, ora ana permeabilitas oksigen, ora ana tuwuhing Mikroorganisme
-Tidak murup, ora statis
-Mudah mlengkung nanging ora bisa mandheg
-Bobot entheng, gampang digawa lan disimpen
-Pipa pipa sing cocog nyebabake bocor sithik
-Biji ekonomi.

 Jack Lu  (ekspor deparment) |Mob / Whatsapp / Facebook / Wechat: + 86-18858041865


[email protected] / [email protected]/ [email protected]