Artikel

Pipa HDPE kanggo Pipa Pengerukan / Pipa SDR26 400mm / Pipa Terapung / Pipa Pengerukan Pasir

2018-11-15

Info Dhasar

  • Bahan Senyawa: HDPE

  • Instalasi lan Sambungan: Sambungan Flange Loose

  • Teknologi Pipa Komposit Plastik: Celup Panas

  • Pipa Dasar Pipa Komposit Plastik: Pipa PE

  • Bahan Lapisan Internal Pipa Komposit Plastik: PE

  • Formulir Lapisan Pipa Komposit Plastik: PE

  • Bahan Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Pipa Komposit Aluminium Densitas Tinggi

  • O.D: 140-1150mm

  • Dawa: Maksimum 11.8m

  • Pn: 0.4-1.6MPa

  • Kandel: 5-66mm

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: Zhejiang, China

Katrangan Produk


Keuntungan perusahaan:
 
1> Rega kompak kanthi kualitas apik banget
 
2> Dhukungan teknis lan layanan sawise didol
 
3> Pabrik langsung, ora ana nilai tambahan liyane
 
4> Desain khusus, mesthekake umur kerja luwih dawa.
 
5> OEM / ODM ditampa
 
6> Pangiriman promosi
 
7> Pesenan cilik kasedhiya.
 
Katrangan produk:
 
Materail: 100% vergin PE 100 (PE 80 kasedhiya yen dibutuhake)
 
DN (mm): 90-800
 
PN (mm): 4-16Bar (0.4-1.6Mpa)
 
Werna: warna Ireng, Putih, Biru utawa sing disesuaikan
 
Bagian: Flange, karet gasket, Bolt lan kacang-kacangan
 
Aplikasi: Pengerukan & TPA, reklamasi lahan.
Tambang, minyak & gas, industri liyane.
Irigasi pertanian
Fitur:
1> Link bobot entheng karo flensa sing bisa dipindhah. Gampang dipasang, dipindhah lan dicopot.
2> Kelayakan sing apik lan resistensi abrasi sing kuwat njamin umur kerja sing dawa.
3> Dering baja waja ing njero lan dipasang nganggo cincin flange galvanis, priksa manawa ora ana deformasi, rusak utawa bocor sajrone panggunaan jangka panjang.
4> Proses pangobatan impregnasi minyak nggawe tembok njero lan njaba sing alus, koefisien gesekan sing kurang. Temperatur panggunaan antara -40 ° lan 60 °.
 
Informasi luwih lengkap, pls bebas hubungi aku kapan wae. Aku bakal mangsuli A.S.A.P.

Jack Lu  (ekspor deparment) |Mob / Whatsapp / Facebook / Wechat: + 86-18858041865


[email protected] / [email protected]/ [email protected]

Sadurunge:

Pipa CSA Upc Pex

Sabanjure:

Pipa Pex / Al / Pex